AcasăActualitatePamela Anderson, în vârstă de 55 de ani, își arată fizicul incredibil...

Pamela Anderson, în vârstă de 55 de ani, își arată fizicul incredibil în bikini. Vedeta Baywatch sfidează vârsta!

Pamela Anderson, simbolul Baywatch în vârstă de 55 de ani, a uimit fanii cu fizicul ei fără vârstă și frumusețea ei naturală într-o recentă ședință foto pentru colaborarea ei cu Frankies Bikinis.

Vedeta și-a arătat curbele tonifiate și chipul strălucitor, fără machiaj, în timp ce a purtat două costume de baie albe diferite – un bikini sexy și o singură piesă cu un decupaj peste burtica ei fără grăsime.

Într-o fotografie, Anderson stă pe o scoică de ciment lângă o piscină, cu părul coafat în valuri moi, arătând proaspăt și superb.

Cel de-al doilea costum îi pune şi mai mult trupul în evidenţă.

Actrița a plecat la Grand Cayman pentru filmarea, care a avut loc la luxosul hotel Palm Heights.

Alumul Home Improvement a împărtășit și o fotografie a ei în stil Polaroid, într-un top de bikini și un zâmbet larg pe față.

Pam și-a anunțat colaborarea cu brandul de costume de baie din Malibu pe 27 aprilie. Într-o postare pe Instagram, ea a împărtășit o fotografie cu ea în costumul de baie roșu emblematic din epoca Baywatch-ului.

Pamela Anderson Wears Baywatch-Inspired Swimsuit for Frankies Bikinis

„E timpul. Am fost atât de încântat să vă împărtășesc asta – este oribil să păstrez un secret. Timpul a trecut atât de încet… Dar astăzi, după un an lung – vă pot spune toate ideile și trucurile mele preferate ale meseriei – Toate au fost amestecate în colaborarea mea în costume de baie cu @frankiesbikinis”, a scris ea.

Adăugând la emoție, Anderson a spus că a colaborat cu Francesca Aiello, o prietenă din copilărie a fiilor ei, declarând: „Ea a crescut în fața ochilor mei, cu băieții mei – povestea noastră este autentică și unică. Brută, distractivă și atemporală… ”

Fanii au fost încântați de V.I.P. noua linie de costume de baie a starului. Un admirator a comentat: „Atât de bucuroasă că Pamela le arată noilor copii cum să pozeze cu adevărat”, în timp ce un altul a adăugat: „Iubește, Iubește, Iubește! Pamela este cea mai drăguță fără machiaj!”

Actrița și-a menținut fizicul de-a lungul anilor urmând o dietă strictă care presupune postul intermitent. „Mănânc doar între 10 a.m. și 6 p.m. Mă face să mă simt atât de grozav și plină de energie”, a spus ea pentru Vogue în februarie.

Ea urmează, de asemenea, o rutină dedicată suplimentelor: „Am un doctor grozav în L.A. care mi-a dat acest regim grozav de vitamine. Le iau și mănânc sănătos deoarece sunt vegan”.

Pam locuiește în Paradise Cove, Malibu, împreună cu fiii ei Brandon, 26 de ani, și Dylan, 25 de ani.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: