AcasăActualitateO seară în club cu prietenele? Ce purtăm pentru a fi remarcate

O seară în club cu prietenele? Ce purtăm pentru a fi remarcate

Da, ştim e pandemie. Da, ştim şi că majoritatea cluburilor sunt închise. Dar asta nu înseamnă că atunci când prindem ocazia, nu profităm din plin de ea. Aşa că planul fiind făcut, mai rămâne o întrebare? Cu ce ne îmbrăcăm? Fiecare vrea să iasă în evidenţă printr-o ţinută sexy, veselă dar şi comfortabilă. Mai ales că planul este ca întreaga seară să dansăm, aşa că o ţinută care să te ţină, niste pantofi care să te bată sau o fustă care să se ridice la orice mişcare, nu reprezintă o idee prea bună.

O rochie de seară neagră, scurtă, combinată cu sandale cu toc înalt şi accesorizată corespunzător, nu are cum să fie o alegere greşită. Iar dacă coafura este una pe măsură, atunci ai dat lovitura, cu siguranţă vei întoarce multe capete.

Articolele vestimentare din piele par să nu se demodeze niciodată. Şi ne şi salvează atunci când stăm rău la capitolul inspiraţie.

Cele mai îndrăzneţe, pentru o seară incendiară în club, pot alege cizmele peste genunchi. Cu o fustă scurtă sau pantaloni scurţi, efectul este de zile mari.

Atunci când ne alegem outfit-ul, este extrem de important să ţinem cont de mai multe aspecte precum: locaţia, tematica petrecerii sau de ce nu, de persoana care te însoţeşte. Daca evenimentul la care vei participa este concertul trupei tale preferate, mizeaza, mai degrabă, pe ţinute lejere de club, la care să asortezi nişte bocanci de exemplu.

Cine spune ca o pereche de jeans nu sunt tocmai potriviţi pentru o ieşire în club, e bine, să se mai gândească o dată. Dacă la ţinută adaugi o camaşă alba, sandale cu toc, un colier lung şi cercei vintage, atunci poţi spune că ai tras lozul cel mare. Te-ai făcut cu o ţinută lejeră care poate fi considerată casual dar micile detalii precum accesoriile, fac diferenţa.

Articolele vestimentare din piele par să nu se demodeze niciodată. Şi ne şi salvează atunci când stăm rău la capitolul inspiraţie.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: