AcasăActualitateNu o să-ţi vină să crezi. Vezi care a fost primul loc...

Nu o să-ţi vină să crezi. Vezi care a fost primul loc de muncă al cântăreţei, Lidia Buble!

Lidia Buble se numără printre cele mai iubite vedete de la noi, dar şi una dintre cele mai talentate. A scos hit-uri după hit-uri iar melodiile sale se aud mereu la posturile de radio. Este clar că şi conturile interpretei sunt unele grase, dar ai fi surprins să ştii că situaţia materială a vedetei nu a fost una mereu bună.

Lidia Buble nu s-a dat niciodată înapoi din a recunoaşte că vine dintr-o familie numeroasă, cu încă 10 fraţi, iar părinţilor nu le-a fost uşor să se descurce. Într-o vizită în oraşul său natal, Deva, vedeta a postat pe contul personal de instagram, imagini cu locul unde a lucrat pentru prima dată. Este vorba despre o Tipografie din oraş, iar aici Lidia lucra ca şi femeie de serviciu. Pe lângă asta, ea a mai lucrat şi ca bonă, a vândut maşini sau a vândut într-un fast food din mall.

Ea este exemplul cel mai bun, că nu conteză cât de sărac eşti, dacă munceşti, poţi oricând să ajungi sus. Şi mai mult decât atât, să nu te ruşinezi niciodată de trecutul tău. Vedeta povesteşte cu mândrie cum, atunci când erau mici, trăiau 13 persoane într-un apartament din Deva. Acest lucru i-a apropiat şi mai mult pe cei 11 fraţi, dragostea dintre ei simţindu-se în toate fotografiile sau declaraţiile vedetei.

Deşi Lidia Buble conduce acum o maşina scumpă, poartă numai haine de firmă şi bijuterii valoroase, vedeta nu îşi uită părinţii. Aceasta îi ajută mereu cu bani şi este dovada clară că faima nu schimbă omul, dacă acesta este de calitate.

 

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: