AcasăActualitateNervi şi aşteptare în Vama Giurgiu!

Nervi şi aşteptare în Vama Giurgiu!

Fluxul de maşini care trec prin Vama Giurgiu este din ce în ce mai mare. În ultimele 24 de ore mii de maşini au trecut graniţa, iar timpul de aşteptare pentru controlul documentelor este din ce în ce mai mare. Şoferii trebuie să se înarmeze cu nervi de oţel, mai ales că lucrările de reabilitare în zona Podului Prieteniei şi la drumul naţional Ruse – Razgrad, fac ca aşteptarea să fie şi mai lungă.

Unii şoferi de camioane au aşteptat chiar şi trei ore.

Reprezentanţii Poliției de Frontieră Giurgiu recomandă celor care vor să meargă în Bulgaria să folosească alte rute de ieșire din țară.

Lucrările de reabilitare la pavajul asfaltic din porțiunea bulgară a podului se vor desfășura numai pe timp de zi, fiind semnalizate cu indicatoare rutiere, iar pe timp de noapte, drumul va fi liber.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru aproximativ 1.200 camioane, 1.700 autoturisme şi 7.900 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară, pentru aproximativ 1.200 camioane, 2.200 autoturisme şi 9.600 de persoane.

Controlul se efectuează în prezent, pe sensul de intrare în ţară pe câte patru artere şi pe sensul de ieşire din ţară pe câte trei artere destinate autoturismelor.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: