AcasăActualitateMutare şoc în lumea tenisului!

Mutare şoc în lumea tenisului!

După două înfrângeri dureroase de la Qatar Open și Dubai Open, Simona Halep a luat o decizie neaşteptată. După ce a renunţat la doi dintre antrenorii ei, Daniel Dobre și Adrian Marcu şi apoi a continuat fără antrenor, sportiva a recunoscut că are nevoie de un antrenor care să o ghideze în teren. Recent, românca s-a antrenat la academia Mouratoglou din Franța, semn că a luat decizia să lucreze cu antrenorul de suflet al Serenei Williams, Patrick Mouratoglou.

Marea sportivă Serena Williams a fost antrenată de Mouratoglou din anul 2012, dar pentru că aceasta nu a mai jucat de când s-a accidentat la picior la Wimbledon în luna iunie, Mouratoglou s-a văzut nevoit să accepte oferta Simonei. „Am discutat înainte cu Serena, pentru că aşa era normal și a fost de acord, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva”, a scris antrenorul pe Twitter.

El a lucrat anterior cu jucători precum numărul cinci mondial Stefanos Tsitsipas și starul în devenire Coco Gauff. Serena Williams a câștigat 10 dintre cele 23 de titluri de Grand Slam cu Mouratoglou ca antrenor, precum și aurul olimpic la simplu în 2012 și trei campionate mondiale WTA.

Între Serena Williams şi Simona Halep a existat mereu o competiţie acerbă mai ales după ce Halep a învins-o pe Williams și a câștigat Wimbledon în 2019. Rămâne de văzut dacă Simona îi dă lovitura finală şi va lucra cu Mouratoglou derfinitiv, şi nu temporar cum s-a anunţat.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: