AcasăActualitateMonica Anghel, dorinţă neaşteptată la împlinirea vârstei de 51 de ani!

Monica Anghel, dorinţă neaşteptată la împlinirea vârstei de 51 de ani!

Cunoscuta interpretă de muzică uşoară, Monica Anghel, a uimit cu o declaraţie surprinzătoare: se gândeşte serios să îşi ia permisul de conducere pentru camion. Interpreta va împlini mâine 51 de ani, însă vârsta nu o împiedică să îşi dorească să conducă maşini de mare tonaj.

Motivul pentru care Monica Anghel vrea să își ia permisul de camion este strâns legat de pasiunea ei pentru cai. Cu ceva timp în urmă, artista povestea că învață să facă acrobații pe cai la Circul Metropolitan București, însă pandemia i-a pus bețe-n roate. „În perioada pandemiei nu a mai făcut nimeni nimic. Acum m-am mai cumințit un pic, între timp mi-am luat permisul de remorcă, acum pot să îi ajut pe prietenii mei când au nevoie să transporte cai. Mă gândeam să îmi iau permisul de camion, ca să pot să transport și mai mulți cai. Am o pasiune pentru cai, la care nu voi renunța niciodată”, a dezvăluit Monica Anghel.

Monica Anghel s-a născut la 1 iunie 1971, la Bucureşti, fiind absolventă a Şcolii Populare de Artă şi a UNATC. S-a remarcat în cadrul grupului Divertis, atât prin talentul de actriţă, cât şi prin melodiile interpretate în stil umoristic.

Artista s-a implicat, de-a lungul anilor, în campanii umanitare, cum ar fi Gala Crucii Roşii, Proiectul Banca de alimente, sau desemnarea sa ca ambasador al serviciului unic de urgenta 112.

Este căsătorită şi are un băiat, Aviv Alexandru, în vârstă de 11 ani.

 

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: