AcasăFrumusețeMăştile din ingrediente naturale, o binecuvântare pentru tenul tău!

Măştile din ingrediente naturale, o binecuvântare pentru tenul tău!

Dacă te-ai săturat de măştile din comerţ, care nu doar că nu fac minuni aşa cum vedem în reclame, dar şi costă destul de mult, află că în bucătăria ta se află rezolvarea multor plobleme cu care se confruntă tenul tău. Măștile naturale îţi aduc efectele dorite însă doar dacă folosești masca potrivită pentru tipul tău de ten.

De exemplu, pentru tenul acneic sunt recomandate: masca cu ovăz și miere, masca cu iaurt şi afine sau masca cu miere, scorţişoară şi bicarbonat de sodiu, în timp ce pentru tenul sensibil sunt potrivite masca cu morcov fiert sau masca cu castravete şi ceai negru

Dacă te confrunţi cu pistrui şi pete, cele mai indicate măşti sunt cea cu lămâie şi ceai verde sau masca cu castravete şi ovăz.

Dacă ai tenul gras şi ţi se pare că nimic nu funcţionează, încearcă masca cu miere şi lămâie sau masca cu ou, miere si ovăz.

Cele cu ten uscat cunosc faptul că parcă nimic nu le hidratează faţa aşa cum şi-ar dori. Şi aici ingredientele naturale pot face minuni: foloseşte masca cu banană sau masca cu avocado.

Dacă îţi doreşti o mască pentru întinerirea tenului, pot face minuni masca cu lapte şi turmeric sau masca cu ulei de măsline. De asemenea, o mască care ajută la estomparea ridurilor este cea formată din banana şi iaurt.

Pentru a scăpa de cicatricile nedorite, poţi opta pentru o mască cu aloe vera sau una care să conţină miere şi scorţişoară.

Cele care se confruntă cu roşeaţa nedorită îşi pot prepara masca din cafea şi iaurt sau masca cu avocado şi ulei de cocos.

Dacă doar îţi doreşti o mască naturală pentru curăţarea tenului, poţi opta pentru masca din lămâie, iaurt şi ovăz sau masca cu miere şi roşii.

Spre deosebire de alte tipuri de măsti, cele preparate în casă din ingrediente naturale, pot fi aplicate chiar şi de trei ori pe săptămână. În felul acesta efectele benefice nu vor întârzia să apară.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: