AcasăActualitateMașina familiei Ceaușescu, scoasă la licitaţie! Preţul este unul foarte avantajos!

Mașina familiei Ceaușescu, scoasă la licitaţie! Preţul este unul foarte avantajos!

Una dintre mașinile familiei Ceuşescu, care atrăgea privirile în urmă cu 40 de ani pe străzile din București, a fost scoasă la licitație. Este vorba despre mașina primită în dar și condusă de Zoia Ceaușescu, fiica cuplului Ceauşescu. Mașina este un Renault Fuego GTS și poate fi achiziționată la un preț avantajos.

Mașina poate fi considerată o piesă rară iar de pe 19 mai poate ajunge în garajul celui care licitează mai mult.

Zoia a primit cadou maşina cu ocazia căsătoriei în anul 1983, când aceasta a devenit soţia lui Mircea Oprean. Mașina a fost comandată la fabricile Renault din Franța după ce Zoia și-a vândut mașina Mercedes cu două locuri, proprietate personală.

Revoluția din 1989 a adus mari schimbări în averea soților Ceaușescu, multe bunuri ale acestora fiind confiscate, printre care și cel al Zoiei Ceaușescu.

Licitaţia va avea loc online pe 19 mai, pe platforma Artmark Live. Prețul de pornire va fi de doar 500 de euro. Cei care doresc să intre în proprietatea maşinii trebuie să ştie că aceasta fost folosită doar pentru deplasări în afara Bucureștiului.

La licitația la care va fi scoasă mașina Zoiei Ceaușescu vor fi încă șase mașini care provin din colecțiile unor pasionați de mașini sau din patrimoniul altor instituții.

Mașina cu cea mai mare valoare de licitație este un Maserati Quattroporte fabricat în 1980, care are un preț de pornire de 15.000 de euro.

 

 

 

 

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: