AcasăActualitateMasca minune care te întinereşte şi te scapă şi de riduri, rozacee,...

Masca minune care te întinereşte şi te scapă şi de riduri, rozacee, acnee şi cearcăne!

Îngrijirea pielii este extrem de importantă pentru orice femeie, pentru ca aceasta să rămână tânără și frumoasă cât mai mult timp. Din păcate însă, fiecare tip de piele are problemele ei. Unele dintre cele mai frecvente dintre acestea sunt acneea, cearcănele, ridurile, dar și rozaceea.

Înainte de apela la produsele cosmetice din comerț pentru îngrijirea pielii, care conțin o mulțime de substanțe chimice, mai bine a-i încerca ingredientele naturale. Cercetătorii au demonstrat faptul că turmericul este cel mai puternic antioxidant existent. Acesta are capacitatea de a preveni şi ameliora o mulțime de condiţii de sănătate, conform secretele.com. Aceste minuni se întâmplă deoarece turmericul are capacitatea de a pătrunde în celule pentru a reduce radicalii liberi.

De asemenea, acest condiment este un puternic antimicrobian, astringent şi antioxidant, şi are puternice proprietăţi anti-îmbătrânire. Mai mult, atunci când este combinat cu alte ingrediente perfecte pentru ten, poate oferi un efect uluitor.

Există o mască pentru ten care te scapă de riduri, acnee, cearcăne, dar și rozacee. Aceasta îmbunătățește funcţia glandelor sebacee şi astfel ajută și persoanele cu tenul gras. Turmericul hrăneşte şi întinereşte pielea, oferind un ten sănătos.

Cum se face masca naturală pentru riduri, rozacee, acnee şi cearcăne

Ingrediente:

  • o linguriţă de praf de turmeric
  • o linguriţă de iaurt organic
  • o linguriţă de miere de salcâm

Mod de preparare şi utilizare:

Tot ce trebuie să faci este să amesteci toate cele trei ingrediente foarte bine până vei obține un amestec omogen. Masca rezultată se aplică direct pe față și se lasă să acționeze timp de 30 de minute. După acest timp, se spală bine fața cu apă călduță.

Acest tratament se face timp de 10 zile, apoi trebuie să fie folosit de 7-8 ori pe lună, pentru a vă menține tenul perfect. În scurt timp, vei arăta ca la 20 de ani.

Amestecaţi într-un recipient aceste 3 ingrediente până când veţi obţine un amestec omogen.
Amestecul rezultat se aplică direct pe faţă. Lăsaţi-l să acţioneze timp de 30 de minute.
După scurgerea celor 30 de minute, spălaţi-vă bine pe faţă cu apă călduţă.
Repetaţi acest procedeu timp de 10 zile pentru început, după care este necesar să-l folosiţi de 7-8 ori pe luna pentru a va menţine un ten perfect, asemănător cu cel pe care îl aveaţi la 20 de ani.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: