AcasăFrumusețeMasajul minune cu piatra Gua Sha sau rola facială!

Masajul minune cu piatra Gua Sha sau rola facială!

La o primă vedere, pare o simplă piatră şi te gândeşti “oare ce au mai scos oamenii aştia pe piaţă pentru a ne lua banii?”. Însă o dată ce ai folosit-o observi din prima beneficiile masajului cu aceasta piatră. Fie că este confecţionată din quartz tradafir, fie din jad, piatra gua sha oferă pielii efecte vizibile cu ochiul liber, după câteva folosiri. Forma ei este concepută în aşa fel încât să se potrivească perfect cu conturul feţei.

Folosită cu regularitate împreună cu o mască de faţă potrivită pentru pielea ta, piatra gua sha stimulează circulaţia sângelui şi aduce tenului o strălucire pe care nici cele mai scumpe tratamente, nu i-o dau. De asemenea, această tehnică, nu doar că te scapă de cearcănele şi pungile de sub ochi, dar poate fi considerat un adevărat ritual de relaxare şi detensionare. În zilele de vară, dacă foloseşti piatra după ce ai ţinut-o în frigider, ai parte de o rutină de înfrumuseţare cu adevărat răcoritoare.

Rola facială, o invenţie pentru care femeile mulţumesc în fiecare zi

Rola facială este un instrument de înfrumuseţare care îmbunătăţeşte elasticitatea pielii fără să fim supuse vreunei proceduri în cabinetul medicului estetician. Pe lângă piatra gua sha, rola facială este altă ustensilă uşor de folosit dar cu aceleaşi beneficii. Spre deosebire de piatra gua sha pe care specialiştii ne recomandă să o folosim de 2-3 ori pe săptămână, rola facială poate fi folosită şi de câteva ori pe zi. Rola facială prezintă două capete, de mărimi diferite, unul pentru obraji, frunte şi gât, iar unul mai mic, pentru zonele greu accesibile precum nas, zona de sub ochi sau bărbie.

Ambele instrumente îşi au originile în antichitate, atunci când poporul chinez le foloseau pentru relaxare şi vindecare. Dacă vrem să scăpăm de liniile fine şi riduri, masând uşor pielea cu ele, produsul de îngrijire folosit este absorbit mai bine, estompând astfel liniile nedorite. Pielea este vizibil mai fină şi mai fermă dacă folosim cele două instrumente măcar pentru 15-20 de minute o dată.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: