AcasăActualitateMantra iubirii pentru toate zodiile în luna noiembrie!

Mantra iubirii pentru toate zodiile în luna noiembrie!

Iată care este mantra de care inima ta are nevoie în luna noiembrie a acestui an:

Horoscop Berbec

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Dragostea este parte din sufletul meu. Iubirea este inspiratie pentru mine. Sufletul pereche imi este aproape.

Horoscop Taur

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Sunt fericita in lumea mea. Sunt bine in linistea mea. Sunt pregatita sa imi deschid sufletul si sa intalnesc adevarata iubire.

Horoscop Gemeni

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Tot ce se traiesc in acest moment ma pregateste pentru intalnirea cu sufletul pereche.

Horoscop Rac

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Daram toate zidurile pe care le-am construit in jurul inimii mele si imi arat adevarata fata. Dragostea ma va gasi in scurt timp.

Horoscop Leu

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Viata mea este una frumoasa. In aceasta luna renunt la toate gandurile negative, la intrebarile fara raspuns, la frica de vulnerabilitate. Dragostea este aproape de mine.

Horoscop Fecioara

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Sunt bine cu mine. Inima mea este vindecata, iar sufletul meu este pregatit sa intalneasca dragostea vietii mele.

Horoscop Balanta

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Aceasta este sansa mea la dragostea adevarata. Daram barierele construite in jurul inimii mele si ii permit iubirii sa ma gaseasca.

Horoscop Scorpion

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Am tot ce imi trebuie pentru a fi fericita. Nu mai alerg dupa nimic. Sunt impacata cu viata mea. Si sunt pregatita pentru planul pe care Universul il are pregatit pentru mine.

Horoscop Sagetator

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Ma distantez de griji, de frici, de temeri, de negativitate astfel incat sa creez lumina si energie pozitiva in jurul meu. Dragostea ma va gasi in scurt timp.

Horoscop Capricorn

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Bucuriile marunte sunt cele care imi fac sufletul sa tresare de fericire. Traiesc fiecare zi ca si cum ar fi ultima si imi deschid inima pentru a intalni iubirea adevarata.

Horoscop Varsator

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Universul imi ofera viata pe care mi-o doresc. Am incredere in planurile lui pentru mine si simt ca sunt aproape de a imi intalni sufletul pereche.

Horoscop Pesti

Mantra iubirii pentru zodia ta pentru luna noiembrie: Iubirea este aproape de sufletul meu. Merit sa primesc o dragoste frumoasa, adevarata, sincera si matura.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: