AcasăActualitateLuna Nouă intră în Săgetător de astăzi! Câteva zodii vor rupe toate...

Luna Nouă intră în Săgetător de astăzi! Câteva zodii vor rupe toate barierele în următoarea perioadă!

Fiecare fază a Lunii este asociată cu o nouă etapă, iar cum Luna Nouă va intra în Săgetător de astăzi, înseamnă că totul va căpăta un alt sens. Nicio schimbare nu vine fără rost în viața noastră, așa că trebuie să o primim cu brațele deschise și să ne bucurăm de ea. Vrei să știi cum te va influența acest eveniment astral?

Dacă știi să primești energiile Lunii în această perioadă, vei învăța cum să îi comunici Universului dorințele tale. Luna Nouă reprezintă prima fază a unui ciclu lunar, deci simbolizează începutul. S-ar putea ca în perioada aceasta să experimentezi noi începuturi, mai ales că astrul va intra în Săgetător, zodia care poate rupe orice bariere. Îndrăznește să vizezi și îndreaptă-te cu hotărâre către idealurile tale! Orice efort îți va fi susținut de Jupiter care intră în Pești în aceeași zi. Nu o să primești mai mult decât oferi, dar tot vei simți bucuria schimbării.

Totul se aliniază în favoarea noastră, chiar dacă nu pare așa la prima vedere. Vrei să știi cum poate influența Jupiter vibrațiile pe care Luna le-ar fi avut în mod normal în Săgetător? Atunci trebuie să îți amintești ce planetă guvernează acest semn zodiacal. Exact! Cele două fac o echipă minunată împreună!

Când o planetă ajunge să tranziteze chiar în constelația zodiei pe care o conduce, totul se amplifică. Dar nu trebuie să ne temem și știi de ce? Pentru că fix în acea zi, Jupiter iese din retrogradare. Practic, își începe cursul direct, iar acest moment va reprezenta și cea mai bună zi a lunii pentru nativii zodiacului. Deci toți vom avea parte de noroc? Se pare că da!

Soarele și Luna în Săgetător vor forma un trigon cu aducătorul de abundență, Jupiter. Dăruirea, asumarea unor riscuri, susținerea unei cauze nobile, cheltuirea unor bani pentru un prieten care are nevoie de ei – acestea vor fi femele principale din sezonul Săgetătorului, iar pe 23 noiembrie ne vom face planuri pentru toată această perioadă. De asemenea, Luna Nouă va aduce optimism, abundență și spirit de aventură, având în vedere că această zodie este iubitoare de spontaneitate.

Pofta de viață ne va ajuta pe toți să ne lărgim orizonturile, să ne dezvoltăm cunoștințele și să luăm parte la aventuri de neuitat. Dar mai bine să citim previziunile personalizate pentru fiecare zodie în parte, acum când sezonul eclipselor s-a încheiat și totul este mult mai liniștit.

Cum te va afecta Luna Nouă din noiembrie 2022, în funcție de zodie

Berbec
Chiar dacă Marte, planeta care te conduce, se află în retrograde, energiile Lunii Noi îți vor lua puțin din greutatea de pe umeri. Te vor ajuta să te concentrezi asupra intereselor și convingerilor filozofice. S-ar putea chiar să ieși din rutina zilnică și să îți dezvolți abilitățile cognitive.

Taur
Eclipsele te-au făcut să nu mai știi clar ce îți dorești și probabil ți-au zguduit relațiile. Acum a venit momentul să înfrunți cu îndrăzneală toate adevărurile din inima ta. Adaptarea la schimbările vieții te va face să te simți vulnerabil/ă, dar dacă reușești să treci peste bariere, vei deveni de neînvins.

Gemeni
Vei începe un nou capitol în plan personal, căci jumătatea ta se va transforma radical și va fi exact pe placul tău. Te vei convinge de ce ai ales-o și veți merge împreună pe drumul vieții, doar că acum o să țintiți mult mai sus. E posibil ca planurile de viitor să prindă contur mai rapid decât ai crede.

Rac
Te-ai cam plictisit de rutină și vrei o schimbare, iar Luna Nouă te va ajuta să te bucuri mai mult de tot ce te înconjoară. Îți va da curaj să explorezi lumea, să îți schimbi obiceiurile și să ieși mult mai des cu prietenii tăi. Totul va fi altfel dacă începi să acționezi diferit.

Leu
Acest eveniment astral va reaprinde scânteile în viața ta, aducându-ți o explozie de inspirație și, în același timp, motivație. Te vei simți mai creativ/ă decât de obicei și chiar vei crea lucruri minunate pe care le vei dărui celor dragi. Romantismul de care dai dovadă acum te va face să oferi totul din inimă.

Fecioară
Luna Nouă îți va deschide ochii, făcându-te să înțelegi că ai nevoie de mai multă bucurie în viața de familie. Ca să te simți din nou cu sufletul aproape de cei dragi, trebuie să te gândești la activități care să vă aducă împreună și să vă ajute să vă redescoperiți. În plus, este un moment bun pentru redecorarea locuinței.

Balanță
Ai șanse mari să îți transformi visele în realitate dacă îi spui Universului care sunt planurile tale. Această fază a Lunii va contribui la îndeplinirea celor mai mari vise, iar dacă ți se pare că nu merge nimic așa cum ai fi vrut, așteaptă încă puțin. În cele din urmă, minunea se va produce.

Scorpion
Luna Nouă în Săgetător va aduce abundență în viața ta și vei uita astfel de toate problemele din trecut. Dacă planurile ți-au fost date peste cap înainte, acum a venit vremea să mai faci o încercare. Sunt șanse foarte mici să nu iasă totul așa cum îți dorești, mai ales după ce ți-ai învățat lecțiile.

Săgetător
Această fază a Lunii coincide cu începutul sezonului tău și îți amintește că urmează să te bucuri din plin de toate surprizele. Vei fi în centrul atenției în următoarele săptămâni, iar acesta este unul dintre cele mai puternice momente din viața ta. Ai toate motivele să te simți optimist/ă.

Capricorn
Ești dependent/ă de muncă, dar această fază a Lunii îți va aminti că meriți și tu să te bucuri de minunile din jur. Timpul liber trebuie fructificat și vei învăța cum să trăiești din plin fiecare secundă pe care o petreci departe de slujba ta obositoare. Ia-ți o mică vacanță și explorează lumea, astfel încât să îți încarci bateriile.

Vărsător
Te vei simți din nou liber/ă și plin/ă de energie, fiindcă aerul schimbării te face să renunți la constrângeri și să îți dai voie să acționezi așa cum vrei. E momentul perfect pentru conexiuni, iar colaborările tale pot da roade, mai ales dacă știi să lucrezi în echipă.

Pești
Jupiter își va încheia retrogradarea în zodia ta și va începe un curs direct în Săgetător chiar în noaptea cu Lună Nouă. Asta înseamnă că te așteaptă o perioadă prolifică, având în vedere că ai scăpat de tensiuni și energii negative. Vor apărea în calea ta multe oportunități profesionale și nimic nu te va împiedica să profiți de ele.

Se pare că Luna Nouă în Săgetător vine la pachet numai cu lucruri bune pentru toți nativii din zodiac. Mai rar așa eveniment încărcat de pozitivitate! Nicio altă mișcare astrală nu va suprima energiile acestei faze lunare.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: