AcasăActualitateLumea modei din România se mută la Iaşi! A început Romanian Fashion...

Lumea modei din România se mută la Iaşi! A început Romanian Fashion Week!

Iubitorii evenimentelor de modă au motive de fericire! Peste 100 de designeri, 40 de show-uri de modă şi un catwalk impresionant construit în Grădinile Palas, concerte care vor anima atmosfera, toate acestea vor putea fi văzute în acest weekend la Romanian Fashion Week.

Potrivit organizatorilor, Romanian Fashion Week are, în acest an, două secţiuni – Romanian Designers şi IF Platform, dedicate prezentării colecţiilor a zeci de designeri consacraţi, dar şi tineri, precum şi RE:CUT, o expoziţie inedită de fashion.

„Romanian Designers este secţiunea dedicată celor care şi-au transformat pasiunea într-un brand de succes pe piaţa românească şi/sau pe cea internaţională. La fiecare ediţie, inclusiv la cea din acest an, sunt invitaţi să participe în această secţiune doar cei care şi-au demonstrat atât continuitatea în lumea modei, cât şi dorinţa de a evolua. Curatorul Romanian Designer este stilistul Ovidiu Buta”, au anunţat reprezentanţii Romanian Creative Week.

Romanian Fashion Week este considerat evenimentul de modă cu cel mai mare impact la nivel national. De asemenea, reprezintă o rampă de lansare a tinerelor talente.

„IF Platform, secţiunea de fashion îndreptată spre tinerele talente, dar şi spre creaţiile de echipă provenite de la cele patru universităţi participante, este coordonată de designerii Lucian Broscăţean şi Ioana Ciolacu. RE:CUT, expoziţia-surpriză din cadrul festivalului de fashion, organizată la Palatul Culturii din Iaşi, avându-l drept curator pe Ovidiu Buta”, au precizat organizatorii.

Romanian Fashion Week este organizat de Federaţia Patronatelor Industriilor Creative (FEPIC), în cadrul celei de-a doua ediţie, Romanian Creative Week. Înfiinţată la Iaşi, în 2011, FEPIC a organizat, până în prezent, peste 50 de acţiuni de promovare naţională şi internaţională a industriilor creative româneşti.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: