AcasăActualitateLucrurile care îți distrug viața, în funcție de zodia ta

Lucrurile care îți distrug viața, în funcție de zodia ta

Oricât de multe eforturi faci, semnul tău zodiacal te împinge uneori spre alegeri ce într-un sfârșit îți vor ruina viața. Fie că e vorba de o obsesie sau de un obicei dăunător suntem influențați să luăm decizii care nu sunt mereu în favoarea noastră. Vestea bună e că putem schimba asta, putem schimba felul în care gândim, și felul în care ne comportăm, mai pe scurt ne putem schimba viața. Vezi ce trebuie să schimbi la tine pentru a avea o viață fericită, în funcție de zodie.

BERBEC

Ești foarte concentrată pe ceea ce faci, și asta nu este un lucru rău. Doar că uneori uiți să trăiești pe deplin momentele alături de cei dragi. Deși te declari mulțumită de rutina zilnică în care te afli, este timpul să te bucuri mai mult de prezent, pentru a vedea cu adevărat frumusețea vieții.

TAUR

Știi foarte bine că nativii Taur sunt oameni rigizi, care își setează un traseu de pe care nu pot fi scoși. Problema lor vine atunci când fac lucrurile repetitiv și pierd multe oportunități ce le sunt oferite.Încearcă să devii mai flexibilă, și o să vezi că viața ți se va schimba.

GEMENI

O calitate importantă a Gemenilor este că își fac planuri mari și pe care reușesc să le ducă destul de departe. Ceea ce însă îi oprește de fiecare dată este volumul de responsabilități pe care încearcă să și-l asume. Trebuie să îți prioritizezi alegerile și să începi cu proiecte mai mici, dar pe care ești sigură că le duci la capăt.

RAC

Ce îi încurcă pe nativii Rac din a-și îmbunătăți viața este obiceiul lor de a rămâne blocați în trecut. Deși poate crezi că încă mai ai lucruri de învățat de acolo, depășește momentul pentru a reuși să trăiești cu adevărat prezentul.Asta se întâmplă în special în cazul relațiilor, de care Racii se desprind cu foarte mare dificultate.

LEU

Deși au vise pe care le urmează cu strictețe încă din copilărie, Leii trebuie să învețe să își adapteze obiectivele în funcție de cine sunt acum. Cu toții ne schimbăm și visele pot deveni incompatibile cu viziunile pe care Leii le au în prezent. Nativii Leu trebuie să realizeze asta cât încă mai au timp.

FECIOARĂ

Lucrul ce îți distruge viața încet, dar sigur, îl reprezintă oamenii toxici de care te agăți. Nu fiecare relație va fi de lungă durată, oamenii fiind prezenți în viața ta doar pentru o perioadă scurtă. Învață să apreciezi doar oamenii care te fac fericită, să îi ignori pe cei ce te trag în jos, și o să fii uimită cât de bine te vei simți.

BALANȚĂ

Problema cu care Balanţele se confruntă este ambivalența ce le dă mari bătăi de cap. Aceștia pierd foarte mult timp gândindu-se la deciziile pe care le-au luat sau pe care le vor lua. Nu este un lucru rău în a analiza fiecare aspect al unei decizii, dar când o faci obsesiv precum Balanțele devine o piedică în dezvoltarea ta. Învață să iei decizii fără a căuta și cealaltă parte a paharului.

SCORPION

Scorpionii au un spirit răzbunător care le face viața imposibilă. Nu este ușor să ai mereu în minte un plan răutăcios, și în același timp să te concentrezi și pe evoluția ta. Încearcă să renunți la gândurile negative din viață, pentru a avea grijă și de tine. Iertarea și uitarea vor reuși să te aducă pe calea cea dreaptă unde răutatea nu are ce căuta.

SĂGETĂTOR

Timpul și așteptarea sunt cele mai grave pedepse pentru un Săgetător, care caută rezultate și mulțumiri în momentul de față. Trebuie să înțelegi că lucrurile bune se întâmplă celor ce știu să aștepte. Așa că răbdarea este lucrul care cu siguranță îți va face viața mai ușoară și frumoasă.

CAPRICORN

Capricornul este foarte concentrat pe muncă și pierde din vedere relațiile. Punând servicul deasupra celorlalte aspecte ale vieții, o să ajungi să pierzi controlul sau o să realizezi că nu mai faci parte din viața ta. Oprește-te, analizează, prioritizează și trăiește cu adevărat.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii pun mult accent pe independență. Prea mult. Pentru a depăși această problemă trebuie să înțelegi că a depinde de cineva nu te face slab. Deși îți place să faci totul de una singură, învață să îți accepți vulnerabilitățile și să cooperezi. Vei fi mult mai fericită.

PEȘTI

Nativii Pești obișnuiesc să ia decizii iresponsabile și ajung cu ușurință să aibă încredere în persoanele greșite. Nu îți mai poți trăi viața ca atunci când erai copil, ci trebuie să te maturizezi și să te comporți ca atare.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: