AcasăActualitateLocuri de vis alese de vedete pentru a-și petrece vacanța

Locuri de vis alese de vedete pentru a-și petrece vacanța

Dacă vă întrebați unde își petrec vedetele noastre vacanțele de iarnă, aflați că s-au dus de mult acele escapade în vârf de munte. Nu mai preferă nimeni schiatul sau săniușul iarna. Ei bine, la mare căutare, în plină iarnă, sunt destinațiile exotice. Așa că fugim de ger și preferăm căldura și plaja. Chiar dacă asta înseamnă că scoatem din buzunar mai mulți bani. Nu pare a fi un inconvenient în cazul vedetelor, care nu se uită la bani când vine vorba de confortul și relaxarea acestora.

Iată câteva destinații de lux unde vedetele au ales să-și petreacă începutul de an:

Cunoscuta cântăreață Mira a ales să petreacă zece zile ”în paradis”, după cum numește chiar ea, Insulele Maldive. Imediat cum a ajuns acolo, cântăreața a postat mai multe fotografii și filmulețe pe rețele de socializare. Vedeta se bucură de această vacanță, cu atât mai mult, cu cât la începutul anului a fost nevoită să stea în izolare, fiind infectată cu Covid – 19.

Cuplul format din Speak și Ștefania pot spune că o țin din vacanță în vacanță. După ce la începutul anului au petrecut câteva zile pe Insulele Seychelles, acum și-au schimbat destinația, bucurându-se de peisajele minunate din Bali. Experiența acestora nu a fost tocmai lipsită de evenimente neplăcute. La începutul vacanței din Bali, cei doi au fost testați pozitiv de către autoritățile indoneziene, fiind nevoiți să stea în carantină în Jakarta, în condiții nu tocmai plăcute. Acum însă se bucură de tot ce le oferă Insula Bali.

Cunoscuta cântăreață Raluka, și-a luat o binemeritată vacanță de o lună de zile. Aceasta a ales ca destinație plajele din Tulum, Mexic și a încins rețelele de socializare cu fotografii extrem de sexi. Fanii au invidiat-o atât pentru corpul său fără defecte dar și pentru peisajele extraordinare din această zonă a Peninsulei Yucatan. De câteva zile, tot în aceiași zonă, a ajuns și Andreea Bălan, care se nu se dă înapoi de la a scoate din buzunar oricât pentru o vacanță reușită.

La începutul anului, actrița Laura Cosoi și-a luat familia și au plecat pentru trei săptămâni în Thailanda. Nu a contat nici că este din nou însărcinată, ea și-a dorit să trăiască această experiență de vis, într-un loc de unde nu ai cum să pleci fără niște amintiri memorabile. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere pe plaja din Thailanda, înconjurată de familie. ”Am sărbătorit pe malul mării, cu valurile la picioare și cu sufletul la cer.” scria vedeta pe Instagram.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: