AcasăActualitateLocații de vis pentru a petrece sărbătoarea iubirii

Locații de vis pentru a petrece sărbătoarea iubirii

Mulți ar spune că s-au dus vremurile în care mâncam iubire pe pâine. Nu mai suntem nici romantici, nu ne mai facem nici planuri să petrecem alături de persoana iubită clipe de neuitat. Mai exact, problemele de zi cu zi ne captează toată atenția și uităm să iubim…uităm să mai facem surprize persoanei iubite. Și pentru că în calendar stă să vină ”luna iubirii”, ar cam trebui să ne punem pe făcut planuri. Nu de alta dar surprize de genul acesta, nu fac rău nimănui, ba dimpotrivă, mențin aprinsă flacăra iubirii. Pentru a veni în sprijinul celor nepricepuți în a face planuri romantice, venim noi cu câteva sugestii.

  1. Una dintre locațiile care ne-au tăiat efectiv respirația este Hotelul Panoramic Colibița. Este un proiect extrem de bine gândit astfel încât turiștii care vin aici să beneficieze de toate facilitățile: piscină exterioară încălzită, patinoar, saună, masaj, cinema, foc de tabără sau fitness în aer liber. Hotelul oferă turiștilor condiții de cazare în cele 15 apartamente și 3 camere, având o capacitate totală de 70 de locuri. Cuplurile dornice să petreacă Sf. Valentin sau Dragobetele într-un cadru romantic trebuie să știe că trei dintre apartamente au pe terasă jacuzzi.
  2. On Top Chalet este o cabană ultra modernă situată în comuna Bran din județul Brașov. Este amplasată într-un loc retras, ideal pentru cei care doresc liniște și relaxare, departe de agitația din orașe. Cabana beneficiază de 6 camere cu pat dublu iar peisajul văzut de la fereastra acestora, te lasă mut de uimire. Pentru o notă romantică, proprietarii au amplasat căzile în interiorul camerelor.

  1. Pentru cei care pun la cale o escapadă în doi, locul ideal pentru a fi departe de tot, este cabana Epic Chalet A-frame Apuseni. Cabana se află în județul Alba, în mijlocul naturii, locația beneficiind de o vedere panoramică spre munte. Se poate închiria întreaga locuință, așa că pare de departe locul potrivit pentru a-ți petrece timp cu persoana iubită.
  2. Pentru cei care doresc să se bucure de timp petrecut în doi dar și să își încarce bateriile, pot opta pentru câteva zile la pensiunea Retreat Margău Apuseni. Locația este una de vis în satul Margău din județul Cluj, iar la o simplă căutare pe internet, fotografiile de prezentare dar și recenziile celor care i-au trecut pragul, te fac să alegi, fără să stai pe gânduri, acest loc aparte.

  1. Și ultima noastră recomandare este de departe cel mai frumos loc unde să-ți petreci sărbătoarea iubirii alături de cel drag. Căsuțele din complexul Moon Resort România, aflate în Bușteni, beneficiază de o panoramă superbă spre Munții Bucegi. Unde mai pui că proprietarii au lansat și oferte speciale, în această lună, pentru îndrăgostiți, totul pentru o experiență de neuitat.

Acestea sunt doar câteva din locurile superbe pe care le găsiți printr-o simplă căutare pe internet. Important e să ne dorim să petrecem timp cu persoana iubită. Și să nu o facem doar în februarie, ci mereu când avem puțin timp liber. Pentru că orice gest de iubire, oricât de mic, poate ajuta ca o relație să funcționeze.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: