AcasăActualitateLidia Buble, schimbare de look după ce a dispărut o perioadă din...

Lidia Buble, schimbare de look după ce a dispărut o perioadă din viaţa publică!

Cunoscuta cântăreaţă, Lidia Buble, şi-a pus fanii pe jar după ce, în urmă cu două săptămâni, şi-a şters toate pozele de pe conturile publice de pe reţelele de socializare. Mai mult decât atât, artista şi-a pus la profil o poză complet neagră, gest ce a atras tot felul de supoziţii. Dacă unii credeau că are un deces în familie, alţii au presupus că i-au fost sparte conturile de socializare.

Ciudat a fost că în tot acest timp, vedeta nici nu a apărut public undeva. Până astăzi când şi-a făcut apariţia la emisiunea matinală de la Radio Zu, la Buzdu şi Morar. Fanii au fost încântaţi să vadă o Lidia Buble complet schimbată. Aceasta şi-a vopsit părul din blond în castaniu şi şi-a pus şi extensii. Vedeta a explicat şi motivul dispariţiei sale subite: “Am simţit nevoia să iau o pauză de la tot. Să fac o cură de detoxifiere de la tot ce înseamnă reţele de socializare. Mă simţeam foarte obosită în ultimul timp, iar pauza asta a fost binevenită. Am stat în casă, am citit din Biblie, am ascultat muzică, am gătit.” a povestit vedeta.

Noul look al artistei nu a fost singura surpriză. Aceasta şi-a lansat astăzi şi noua piesă “Draga mea”, o melodie dedicate tuturor femeilor. Noua piesă este darul vedetei de 8 Martie pentru toate femeile care au iubit şi au suferit din dragoste.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: