AcasăActualitateVezi ce artistă din România are cele mai multe şi mai vizionate...

Vezi ce artistă din România are cele mai multe şi mai vizionate clipuri din lume!

Cunoscuta cântăreaţă Inna se află în plină ascensiune. Aceasta bate recorduri după recorduri şi devine extrem de cunoscută pe întreg mapamondul. La momentul actual, Inna este artista cu cele mai multe clipuri pe Youtube, cu peste un milion de vizualizări.

Într-un clasament realizat dintre cei mai cunoscuţi artişti din lume, Inna se clasează pe primul loc cu 269 de videoclipuri. Ea este urmată de Arianna Grande cu 268 de videoclipuri, Taylor Swift cu 231 de videoclipuri, Shakira cu 187 de videoclipuri, Katy Perry cu 168 de videoclipuri şi Rihanna cu 119 videoclipuri.

Vedeta consideră că doar datorită fanilor ei, ea are atât de mult succes: “Sunt recunoscătoare pentru fiecare reuşită din cariera mea şi mă bucur că muzica mea a ajuns atât de departe, în vieţile atâtor oameni cărora sper că le-am făcut viaţa mai frumoasă! Mulţumesc fanilor mei şi echipei mele pentru susţinere!

În anul 2019 ea atingea un alt record global, acela de a avea trei miliarde de vizualizări pe propriul canal de Zoutube şi peste cinci milioane de abonaţi

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: