AcasăActualitateÎn hamac, între stânci, la 200 de metri înălţime, o experienţă inedită!

În hamac, între stânci, la 200 de metri înălţime, o experienţă inedită!

Pentru iubitorii de adrenalină şi pasionaţii de experienţe inedite, iată un itinerariu de vacanţă care nu trebuie ratat. Dacă nu aveţi rău de înălţime şi vă place escalada, trebuie să ştiţi că la Baia de Fier, chiar lângă Peştera Muierii puteţi să reflectaţi asupra vieţii, agăţat de un fir, tolănit în hamac. Pare greu de crezut, dar nu sunt puţini cei care se încumetă pentru o astfel de experienţă.

Priveliştea vă taie respiraţia iar viaţa este mai frumoasă la 200 de metri deasupra pământului. Accesul până sus la hamace se poate face prin pădure, pe potecă sau escaladând două trasee cu grade de dificultate mediu şi greu, pentru cei experimentaţi. Odată ajunşi în vârf, după ce treceţi Puntea indiană, adică traversaţi pe cablu, ancoraţi în siguranţă de două corzi, ajungeţi pe cealaltă stâncă unde vă aşteaptă să vă ocupaţi locurile în hamace, să vă odihniţi. Ca să puteţi avea acces la hamace trebuie să vă strângeţi minim patru persoane şi neapărat să vă anunţaţi sosirea cu două săptămâni înainte pe pagina de Facebook White Wolf Club. Vă mai spunem doar că în 2020 clubul Lupilor albi a intrat în Cartea Recordurilor pentru proiectul „Hamace la înălţime”.

Privită de jos, imaginea hamacelor suspendate între stânci ți se pare ireală, de poveste. Atunci când ești însă, sus, când stai liniştit în hamacul tău agățat, la aproximativ 200 de metri înălțime, simți că ai lumea la picioare. Este exact genul acela de experiență de care ai atâta nevoie ca să-ți încarci bateriile. E singurul loc din lume unde iubitorii de senzații tari și de relaxare la înălțime se pot bucura de experiență pe tot parcursul anului, chiar și iarna, și nu doar cu ocazia unor festivaluri de gen.

Cum ajungi la Baia de Fier?

Din București: Pitești, Râmnicu Vâlcea, Horezu, Baia de Fier (3 ore și 30 de minute)

Din Cluj: Aiud, Sebeș, Jina, Obârșia Lotrului, Rânca, Baia de Fier (4 ore și 40 de minute)

Din Timișoara: Lugoj, Hațeg, Petroșani, Bumbești Jiu ( 4 ore și 30 de minute)

Ca să aveți parte de experiența unică în hamace, la înălțime, trebuie să știți că trebuie să faceți o gașcă de minim 4 persoane. Rezervările se fac cu minim două săptămâni înainte, iar dacă și vremea ține cu voi, aveți liber la relaxare și adrenalină. De reținut că totul este sigur, hamacele fiind asigurate foarte bine. Aveți nevoie doar de curaj și puțină condiție fizică. Pentru rezervări, accesați pagina de Facebook White Wolf Club sau sunați la numărul de telefon: 0766.332.309

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: