AcasăActualitateIată ce calităţi ai în funcţie de zodia ta!

Iată ce calităţi ai în funcţie de zodia ta!

Fiecare semn zodiacal este caracterizat de calități și defecte, însă nu la toţi este obligatoriu să le vedem întocmai și asta pentru că ascendentul fiecăruia aduce un aport considerabil la conturarea personalității. Iată care ar fi cele 5 calități care te fac special în funcție de zodia ta!

Berbec

Entuziasm. Nativii Berbec dau dovadă de entuziasm în tot ceea ce fac și sunt genul de persoane care provoacă întâmplările și experiențele din viața lor. Fiind foarte activi, tind să fie și nerăbdători și impulsivi și să vrea ca lucrurile să se întâmple atunci când ei doresc, însă dacă reușesc să transforme aceste caracteristici în calități, sunt cei mai norocoși!

Energie. Ne plac persoanele pline de energie și care pun lucrurile în mișcare, prin urmare un nativ Berbec va găsi tot timpul energia necesară să creeze, să acționeze și să facă lucrurile să se întâmple.

Curaj. Într-o anumită doză și controlat, curajul este una dintre marile calități umane care merită punctată. Oamenii curajoși sunt oameni care au parte de experiențe inedite de viață și care pot evolua mult mai ușor.

Ambiție. Dacă vor ști să-și pună ambiția în practică în situații de viață constructive, atunci nu vor avea de ce să se teamă pentru că vor reuși întotdeauna să-și atingă scopurile.

Sexualitate. Fiind guvernați de Marte, nativii Berbec emană prin toți porii sexualitate, care atrage, cucerește și domină. Ca amanți, aceștia pot fi ceea ce orice femeie își dorește.

Taur

Statornicie. Nativii Taur sunt persoane statornice, se lasă greu influențați de gura lumii și sunt foarte hotărâți în acțiunile lor. Sunt prieteni de nădejdee și nu știu să dezamăgească. În plus, Taurii oferă stabilitate în orice tip de relație pe care o au și sunt persoane de încredere pe care te poți baza în orice moment.

Fidelitate. Atunci când iubesc (și nu numai) nativii Taur nu au ochi decât pentru partener. Sunt incapabili să înşele, iar fidelitatea este pentru ei a două natură. Fiind guvernați de Venus, planetă iubirii, nativii trăiesc acest sentiment într-un mod unic și înălțător, atât pentru ei, cât și pentru cei din jur.

Eleganţă. Pasionați de artă, de frumos și de lux, nativii Taur sunt unii dintre cei mai eleganți și cu bun gust nativi din zodiac.

Romantism. Taurii sunt persoane romantice care reușesc să-și surprindă persoana iubita cu gesturi absolut neașteptate și surprinzătoare.

Senzualitate. Venus le imprimă Taurilor o senzualitate ieşita din comun și, indiferent de trăsăturile lor, acești nativi pot să cucerească doar cu o simplă privire sau cu un singur zâmbet.

Gemeni

Comunicare. Cheia relațiilor de succes, fie că vorbim de relaţii de prietenie, de afaceri sau de iubire, este comunicarea. Ei bine, nativii Gemeni, guvernați întocmai de Mercur, planeta comunicării, o dețin din plin.

Prietenie. Cei născuți în zodia Gemeni sunt, fără îndoială, capabili să întrețină și să consolideze relații de prietenie de lungă durată. Nu sunt statornici, dar sunt parteneri de distracție excepționali.

Rațiune. Atunci când nu știi ce să alegi, fii sigur că Gemenii vor ști ce să-ți spună să alegi pentru că ei sunt foarte raționali și iau deciziile în consecință, motiv pentru care, de puține ori o să vedem acești nativi dezechilibrați.

Curiozitate. Sunt unii dintre cei mai curioși nativi ai zodiacului, iar aceasta este o calitate majoră care poate aduce experiențe de viață și, implicit, evoluție.

Ingeniozitate. Aceșți nativi dau dovadă de idei sclipitoare, ingenioase și revoluționare care pot schimba nu doar omul, ci și lumea. În plus, sunt foarte deschiși la noutate și le place să experimenteze, adaptându-se foarte ușor la provocările vieții.

Rac

Familiști. Dacă vrei să ai un mariaj liniștit și trainic, fără îndoială trebuie să-ți alegi un nativ Rac. Sunt dedicați familiei și capabili de cele mai înalte sacrificii pentru binele celor dragi.

Romantism. Sunt, fără îndoială, cei mai romantici nativi din întreg zodiacul, fiind o adevărată plăcere să te surprindă în intimitate (și nu numai, cu astfel de gesturi.

Sensibilitate. Fiind guvernați de Lună, sunt cei mai sensibili nativi din întreg zodiacul, însă dacă nu vor șți să-și administreze această calitate, pot suferi ușor, ba mai mult, își pot face singuri rău.

Loialitate. Este un mare noroc pentru cei care au în grupul de prieteni persoane născute în zodia Rac deoarece sunt cei mai loiali parteneri, chiar și altruiști atunci când vine vorba de cei dragi. Nu te vor minți și nu-ți vor trăda încrederea.

Grijă. Nativii Rac sunt foarte grijulii și atenți la nevoie celor din jur. Sunt generoși și sar în ajutor de fiecare dată când este nevoie.

Leu

Putere. Nativii Leu dau dovadă de o putere interioară excepțională care poate muta munții din loc și poate schimba destine.

Strălucire. Fiind guvernați de Soare, este lesne de înțeles că nativii Leu strălucesc și această calitate îi ajută să se pună în evidență, să se facă remarcați indiferent de domeniul de viață despre care vorbim.

Voință. Când un nativ Leu își pune ceva în cap, nimeni nu-i poate sta în cale, însă este nevoie de înțelepciune și moralitate pentru ca această calitate să nu se transforme într-un defect. Sunt foarte buni organizatori și au foarte mult curaj să iasă în față și să-și asume responsabilități.

Sociabilitate. Cei născuți în zodia Leu sunt persoane foarte sociale, sincere și care leagă destul de ușor prietenii cu cei din jur.

Încredere în sine. Faptul că nativii Leu au încredere oarbă în propria persoană îi va ajuta în multe situații de viață să răzbească, ba mai mult, îi vor ridica și pe cei din jurul lor.

Fecioară

Analiză. Cei născuți în zodia Fecioara sunt înzestrați cu o capacitate de analiză autentică și de invidiat, motiv pentru care foarte rar pot lua decizii greșite, ca urmare a imprudenței. Sunt guvernați de Mercur, planeta comunicării, și sunt parteneri de dialog foarte înțelepți.

Organizare. Fecioarele sunt foarte organizate și le place să fie ordine în viață lor. Sunt atenți la detalii și acționează întotdeauna cu prudență, fiind și excesiv de minuțioși.

Punctualitate. Nativii Fecioară sunt punctuali și se țin de promisiunile făcute. Preferă să nu promita, dacă știu că nu se pot ține de cuvânt.

Timiditate. În anumite doze, timiditatea este o mare calitate umană, însă poate să-i și tragă înapoi dacă o lasă să-i conducă în modul de a interacționa cu cei din jur.

Modestie. Faptul că sunt caracterizați de modestie înseamnă mult în zilele noastre, când totul se bazează pe exuberanță și excentrism.

Balanță

Echilibru. Marea calitate a Balanțelor este căutarea continuă a echilibrului și necesitatea de a-l implanta în toate domeniile de viață. Însă, pierderea armoniei le poate dezechilibra dezastruos viața.

Seducție. Fiind guvernați de Venus, planeta iubirii, nativii Balanță sunt unii dintre cei mai seducători nativi ai zodiacului și știu să-și pună în practică farmecele și tehnicile de cuceritori.

Diplomație. La Balanțe vei observă foarte mult tact și diplomație în orice activitate vor întreprinde și această calitate îi ajută foarte mult în ascensiunea profesională și personală. De asemenea, sunt pacifiști și caută mereu să fie înțelegere în jurul lor.

Corectitudine. Cei născuți în zodia Balanță sunt persoane morale care apreciază corectitudinea oamenilor, ei, la rândul lor, dând dovadă de moralitate și corectitudine. Până la urma urmei, este un semn justițiar.

Rafinament. Balanțele se pot lăuda cu o doză autentică de bun-gust. Au un simt artistic și estetic foarte bine dezvoltat și sfaturile lor în această privința sunt demne de urmat.

Scorpion

Sexualitate. Probabil că nu mai este un secret pentru nimeni că nativii Scorpion sunt considerăți cei mai buni parteneri sexuali. Aceștia vor reuși să ducă sexul la rang de artă și purificare.

Pasiune. Scorpionii pun pasiune în tot ceea ce fac și dacă ceva îi pasionează cu adevărat sunt capabili să ajungă până la fanatism pentru a-și satisface dorința.

Intuiție. Nativii născuți în zodia Scorpion au o intuiție bine dezvoltată și nu este de mirare să se bazeze pe această în deciziile pe care le vor lua în viață, inclusiv în alegerea partenerului de cuplu și a prietenilor. De asemenea, dau dovadă de putere interioară și voință, dar și instincte foarte bine dezvoltate.

Regenerare. Ei bine, dintre toți nativii, Scorpionii, guvernați de Pluton, planeta marilor transformări, sunt cei mai capabili să se regenereze, atât fizic, cât și emoțional și psihic. Ei acceptă transformările care le vin în viață și le văd ca pe o ocazie de renaștere. Am putea chiar spune că sunt un fel de Pasărea Phoenix a zodiacului, însă în aceași măsură sunt și emotivi și sensibili.

Ambiție. Atâta timp cât reușesc să nu ducă într-o zonă negativă ambiția, ci o folosesc doar ca pe o călăuză în atingerea scopurilor nobile, Scorpionii pot avea parte de multe reușite în viață. În plus, puterea lor de covingere este excepțională și îi poate ajuta, de asemenea, în obținerea rezultatelor dorite.

Săgetător

Credință. Cei născuți în zodia Săgetător sunt nu doar persoane credincioase idealurilor și principiilor lor de viață, ci sunt înclinați către spiritualitate și credință în Dumnezeu, ceea ce, implicit, îi face niște oameni cumsecade și buni.

Progres. Săgetatorii sunt încrezători în forțele proprii și caută cu orice preț să evolueze, fiind guvernați de Jupiter, planeta expansiunii, dar și a marilor beneficii, prin urmare sunt și norocoși.

Aventură. Deși nestatornici, însă fără a fi neapărat aventurieri, Săgetatorii iubesc aventura, iubesc călătoriile și cunoașterea, indiferent ce presupune aceasta.

Optimism. Săgetatorii sunt, fără îndoială, cei mai optimiști nativi ai zodiacului și chiar pot obosi cu aerul lor jovial și pozitiv.

Sinceritate. Nativii Săgetător sunt caracterizați de sinceritate și franchețe, prin urmare pot fi niște prieteni adevărați, demni de încredere, dar și niște ghizi spirituali de excepție.

Capricorn

Răbdare. Cei născuți în zodia Capricorn sunt cei mai răbdători dintre nativii zodiacului, dar și cei mai perseverenți în atingerea scopurilor. Prin urmare, ei pot ajunge, mai devreme sau mai târziu, în funcții de conducere care să le permită manifestarea autorității, și vor tinde către poziție socială.

Responsabilitate. Capricornii sunt responsabili atât față de propria lor viață, cât și față de cei din jur. Din acest punct de vedere sunt persoane de foarte mare încredere și sunt colegi excepționali, dar și șefi plăcuți.

Organizare. Nativii Capricorn excelează la capitolul organizare și au calitatea de a-și face un plan bine definit, bine pus la punct astfel încât să-l urmeze cu multă ambiție.

Înțelepciune. Ei bine, la Capricorni găsești din plin înțelepciune, fiind guvernați de Saturn, Marele Învățător al zodiacului și planeta lecțiilor de viață, însă este vorba de aceea înțelepciune practică care să-i ajute (pe ei și pe cei din jur) în ascensiune și nu neapărat în evoluția spirituală.

Discretie. Capricornii sunt discreți din fire și nu le place să iasă în evidență prin lucruri mărunte, superficiale. Totodată, sunt foarte prudenți și foarte serioși în relația cu cei din jur.

Vărsător

Altruism. Dintre toți nativii, cei născuți în zodia Vărsător sunt cei mai altruiști din tot zodiacul. Ei sunt capabili să se pună pe locul doi în favoarea celor din jur, indiferent că este vorba de familie sau de prieteni. Am putea chiar spune că cine are un prieten Vărsător sau cu ascendent în Vărsător este ce mai norocos om.

Nonconformism. Săgetătorilor nu le place să fie trași la răspundere pentru acțiunile lor și nici să fie supravegheați îndeaproape. Ei iubesc libertatea de gândire și de mișcare și sunt cei mai nonconformiști nativi ai zodiacului.

Libertate. Dincolo de libertatea pe care și-o doresc pentru ei înșiși, Vărsătorii oferă libertate celor din jur, inclusiv persoanei iubite și copiilor, ceea ce-i face de apreciat într-o relație. De asemenea, sunt cei mai buni parteneri de călătorie pentru că sunt dornici să viziteze și să cunoască.

Originalitate. Vărsătorii sunt creativi, sunt originali și plini de idei inventive care uimesc și șochează. În plus, sunt atrași de zona mai puțin palpabilă a vieții și dorința de a cunoaște lucruri și locuri noi face parte din natura lor.

Schimbare. Fiind guvernați de Uranus, planetă marilor schimbări, Vărsătorii sunt adepții marilor schimbări în viață și, chiar dacă nu le fac cu mare ușurință, le acceptă cu mare bucurie pentru că le consideră a fi un mod de evoluție.

Pești

Sensibilitate. Într-o oarecare măsură, această sensibilitate le este benefică nativilor Pești, însă câteodată tind să se lase copleșiți de emoți și sentimente și cu greu să răzbească.

Imaginație. Fiind guvernați de Neptun, planetă viselor, a iluziilor, dar și a imaginației, nu există un nativ în tot zodiacul care să aibă o imaginație mai mare că cei născuți în zodia Pești, iar când și-o pun în practică într-o relație, pot da naștere unor basme și povești de dragoste de-a dreptul fantastice.

Intuiție. Intuiția nativă a Peștilor îi poate ajuta de-a lungul vieții să ia cele mai bune decizii, însă pentru asta trebuie să fie siguri pe vocea interioară și să aibă mai multă încredere în ei. Au putere telepatică și clarviziune.

Compasiune. Peștii sunt empatici cu cei din jur și dau dovadă de o mare putere de compasiune, atât de puternică fiind imprimată în personalitatea lor că deseori se sacrifică pe sine pentru binele celorlalți.

Credință. După Săgetători, nativii Pești sunt cei mai înclinați către credință în Dumnezeu, dar sunt și atrași de mistere, misticism și superstiții.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: