AcasăHoroscopHoroscop săptămânal 21.02 – 27.02.2022

Horoscop săptămânal 21.02 – 27.02.2022

Berbec: Deşi la începutul anului aţi simţit o foarte mare energie şi eraţi dornic să demaraţi proiecte mari, începeţi să daţi semne de oboseală şi aveţi de gând să renunţati la nişte planuri vechi. Dozaţi-vă energia în aşa fel încât să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus. Nu renunţaţi!

 Taur: Mereu aţi dat dovadă de o persoană înţelegătoare, însă răbdarea voastră a ajuns la final. Fie că vorbim de familie, prieteni sau colegi de serviciu, nu mai sunteţi dispuşi să lăsaţi de la voi. Abia acum veţi vedea cine vă merită şi cine nu.

 Gemeni: După un weekend în care v-aţi relaxat şi v-aţi odihnit, sunteţi pregătit pentru o săptămână care nu se anunţă a fi tocmai uşoară. Aşteptaţi de mult o promovare la serviciu şi se pare că va veni. Dispuneţi de resurse suficiente pentru a face faţă cu brio acestei provocări.

 Rac: Primiţi o veste proastă care vă va destabiliza, atât pe voi, cât şi pe apropiaţii voştri. Urmează o perioadă în care veţi găsi cu greu puterea să vă reveniţi. Ajutorul va veni de la cine nu vă aşteptaţi iar asta vă va aduce totuşi linişte, după o perioadă grea.

 Leu: Aţi muncit mereu pentru a avea venituri cât mai mari. Aţi început tot felul de afaceri, unele mai bune, altele fără rezultat. Însă acum aţi tras lozul câştigător. Reuşita se va vedea cât de curând la portofel, însă nu vă lăsaţi dus de val. Mare atenţie la cei cu care vă asociaţi. Nu toţi au gânduri bune.

 Fecioară: Sunteţi o zodie care v-aţi ridicat mereu de jos, oricât de greu v-a fost. Se simte însă oboseala şi daţi semne că renunţaţi să mai luptaţi. Aveţi însă sprijinul familiei şi asta vă va repune pe picioare. Veşti bune şi la serviciu. O primă sau un venit suplimentar se anunţă în zilele care urmează.

Balanţă: Cel mai bine vă simţiţi când sunteţi înconjuraţi de prieteni. Nu vă place să fiţi singur aşa că în tot ce faceţi trebuie să aveţi pe cineva alături. Persoana iubită este lângă voi indiferent dacă o răniţi. Conştientizaţi şi voi că de multe ori vă ia gura pe dinainte aşa că fiţi mai rezervaţi.

Scorpion: Nu mai acordaţi atât de multă atenţie la ce spun alţii despre voi. Aţi pus mereu la suflet şi v-a interest părerea altora despre voi, aşa că a venit timpul să nu o mai faceţi. Luaţi deciziile în funcţie de ce credeţi voi, nu altă lume. În sfârşit trăiţi doar pentru voi şi o să vedeţi că multe se vor schimba în viaţa voastră.

Săgetător: Urmează o perioadă agitate la serviciu, cu colaborări noi şi proiecte la care visaţi de mult. Nu sunt tocmai ce aşteptaţi voi însă în viaţă trebuie să încercăm ca să câştigăm. Nu vă descurajaţi. Material veţi avea de câştigat, chiar dacă asta înseamnă că veţi pierde în plan sentimental.

Capricorn: Mereu v-au plăcut călătoriile dar de foarte multe ori planurile vi se anulau din diferite motive. Fie nu aveaţi bani, fie nu aveaţi cu cine să plecaţi. Acum astrele se aliniază pentru voi şi urmează câteva zile în care veţi pleca într-o vizită. Vă place postura de turist aşa că veţi profita la maxim.

Vărsător: Simţiţi că nu mai faceţi faţă cheltuielilor aşa că vă gândiţi serios să vă mai luaţi un serviciu. Cântăriţi cu mare atenţie toate variantele şi o veţi alege pe cea mai bună. Nu vă lăsaţi doborât pentru că toate se vor aranja într-un final. Partenerul de viaţă vă este alături şi împreună veţi face lucrurile să meargă mai bine.

 Peşti: Reacţiile voastre din ultima perioadă îi cam sperie pei cei din jurul vostru. Aveţi parte de o perioadă tensionată şi vă ieşiti din fire foarte uşor. Cred că aveţi nevoie de o vacanţă sau măcar de un weekend în care să uitaţi de greutăţi şi să vă adunaţi.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: