AcasăActualitateHoroscop săptămâna 9 – 15 Mai 2022

Horoscop săptămâna 9 – 15 Mai 2022

Berbec: Ai grijă la cuvintele tale! Este recomandat să acorzi atenție, intenție și curiozitate în comunicarea ta. Marţi, Jupiter intră în Berbec și astfel începe unul dintre cei mai buni ani din viața ta! Urmărește tot ceea ce vrei să fii și să faci și fă pași curajoși către visele tale, care se vor împlini când nu te aştepţi.

 Taur:  Ești acolo unde ești prețuit? Mercur Retrograd va intra marți în zona de valori guvernate de Gemeni, ajutându-vă să revizuiți și să reevaluați dacă lumea exterioară se potrivește cu valorile voastre interne. Jupiter intră în Berbec în aceeași zi și începe un capitol puternic de vindecare și de închidere, care te ajută să te eliberezi de ceea ce te reține.

Gemeni: Pauză pentru cauză! Mercur retrograd va intra marți în zodia ta și este recomandat să fii atent. Fii sceptic față de gândurile care te stresează și încearcă să nu vorbești cu nimeni despre ele, pentru a asigura succesul acţiunilor tale. În aceeași zi, Jupiter intră în Berbec și te reunește cu comunitatea ta; te vei reconecta cu vechii prieteni, îţi vei face alții noi și te vei simți mai susținut social ca niciodată.

Rac: Lasă totul să plece! Mercur Retrograd intră marți în zona de închidere guvernată de Gemeni, ajutându-vă să vă dezvoltați obiceiurile cognitive pentru a inspira vindecarea și eliberarea acolo unde aveți nevoie. În aceeași zi, Jupiter intră în Berbec și oferă carierei tale binecuvântări cosmice. Conducerea, angajarea pe cont propriu și alte succese profesionale vin în calea ta!

Leu: Ai încredere în presupunerile tale pozitive! Mercur Retrograd începe marți în sectorul tău social condus de Gemeni și ar putea crea o comunicare greșită cu prietenii tăi. Asumați-vă intenția pozitivă atunci când nu sunteți sigur. Jupiter intră în Berbec în aceeași zi și îți vei extinde orizonturile atât prin călătorii, cât și prin educație și prin aplicarea unei mari înțelepciuni în viața ta pentru succes!

Fecioară: Iubire şi erotism! Mercur Retrograd începe marți în zona de carieră condusă de Gemeni, așa că verificați din nou comunicarea și mențineți calmul – cu limite! – în viața profesională. În aceeași zi, Jupiter intră în Berbec, demarând o revoluție sexuală. Relația ta cu intimitatea, erotismul și sexualitatea este pe cale să se schimbe într-un mod frumos și vindecător.

Balanță: Când știi mai bine, faci mai bine! Mercur Retrograd începe marți în zona ta de înțelepciune condusă de Gemeni, ajutându-te să iei în considerare ceea ce ai învățat în ultimele trei luni și să traduci asta în comportament. În aceeași zi, Jupiter intră în Berbec și începe unul dintre cei mai relaționali ani pe care i-ai avut! Așteptați-vă la reuşite – atrageți noi parteneriate, vă aprofundaţi sau completaţi dinamica actuală și posibila găsirea a celei mai bune potriviri pentru dvs. Din punct de vedere profesional!

Scorpion: Cea mai sexy parte a corpului tău este creierul! Mercur Retrograd începe marți în zona de intimitate și sexualitate guvernată de Gemeni, ajutându-vă să reîncadrați modul în care vă implicați intelectual cu plăcere. Jupiter intră în Berbec în aceeași zi și vrea să te angajezi în rutine, obiceiuri și practici care îți cultivă mintea, corpul, spiritul, sănătatea.

Săgetător: Caută înțelegere! Mercur Retrograd începe marți în zona ta de negociere condusă de Gemeni, cerându-ți să-ți exploatezi dorința de a fi înțeles cu o curiozitate la fel de puternică în înțelegerea altor oameni. Jupiter intră în Berbec în aceeași zi, sporindu-ți încrederea pe măsură ce începi să-ți vezi vulnerabilitățile iar exprimarea devine cea mai mare putere a ta.

Capricorn: Te vei bucura de timp acasă și cu familia ta săptămâna aceasta, Capricorn, cu Venus în casa ta a patra. S-ar putea să rezolvi orice problemă de familie. De asemenea, este posibil să adăugați note decorative spațiului dvs. de locuit. S-ar putea să aibă loc schimbări neașteptate și în viața ta amoroasă. Aşa că mare atenţie la tot ce faci.

Vărsător: S-ar putea să călătorești sau să te bucuri de timpul petrecut în natură. De asemenea, este indicat să citiți, să participați la ateliere sau să scrieți în timpul liber. Încercaţi să vă conectați cu prietenii. Pe măsură ce soarele și Uranus se conectează în casa ta a patra, schimbări neașteptate ar putea avea loc acasă. S-ar putea să pleci de acasă pentru a merge undeva sau s-ar putea să ai o dorință bruscă de a te muta. Îți vei dori mai mult spațiu și libertate în situația ta de viață.

Pești: Vei primi feedback pozitiv la locul de muncă săptămâna aceasta. Este posibil să primiţi o mărire de salariu. S-ar putea să vă gândiți chiar să vă înființați propria afacere. Pe măsură ce soarele și Uranus se conectează în a treia casă, este posibil să aveți o mulțime de idei inovatoare pe care doriți să le prezentați în scris, prezentări sau videoclipuri. De asemenea, s-ar putea să vă mișcați mult sau să călătoriți pe neașteptate.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: