AcasăActualitateHoroscop săptămâna 5-11 septembrie!

Horoscop săptămâna 5-11 septembrie!

Berbec: În această săptămână, Berbecii se odihnesc mai mult, se retrag din proiectele care le ocupa tot timpul și încearcă să reorganizeze din umbră. Viața profesional[ nu va avea de suferitPrietenii şi protectorii te pot sfătui de bine. Sănătatea este vulnerabilă în ultimele zile ale săptămânii. De aceea, odihnește-te și stai de vorbă cu specialiști în sănătate. Evită pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale. Plimbă-te în aer liber și lasă grijile deoparte.

Taur: În această săptămână, nativii din zodia Taur se gândesc la viitor și își fac tot felul de planuri în cap. Însă ca să se materializeze ceea ce gândesc este nevoie de multă muncă. Aceștia trebuie să fie atenți, fiindcă pot apărea discuții aprinse cu un prieten. Nemulţumirile existente în carieră te vor duce la ideea de a-ţi schimba domeniul profesional. În relaţii se pare că oscilezi între prieteni şi persoana iubită. Acest balans te poate obosi destul de mult şi îţi poate strica relaţii bune. Majoritatea prietenilor actuali sunt alunecoși şi bine ar fi să te pregăteşti pentru alţii noi, mult mai folositori ţie în această etapă de viaţă. La finalul săptămânii se întrezărește odihnă.

Gemeni: În această săptămână, Gemenii își dau silința la locul de muncă, fac schimbări în carieră și obțin un statut diferit. Însă toate acestea vin la pachet cu un stres suplimentar și multe ore petrecute la birou.  Bine ar fi să reţii şi să aplici sfaturile şi îndemnurile primite de la prieteni, mai ales de la cei din sfera profesională. Spre sfârşitul săpătămânii, astrele îţi trimit provocări în zona carierei şi a imaginii în ochii celorlalţi. Există forfotă în domeniul profesional, conflicte, dar şi posibilităţi de avansare socială. Sunt posibile invitaţii la evenimente sociale deosebite ce vor avea repercusiuni pe termen lung.

Rac: În această săptămână, nativii din zodia Rac vor semna mai multe contracte, însă trebuie să fie atenți la ceea ce citesc înainte de a semna. Niște călătorii în interes de serviciu se pot amâna pentru că intervine altă situaţie.  Este posibilă îmbunătăţirea poziţiei sociale. Spre sfârşitul săptămânii, astrele te sfătuiesc să te ocupi de relaţiile cu străinătatea sau de studiile pe termen lung. Poţi călători în interes de serviciu sau de agrement. S-ar putea ca unele călătorii să fie suspendate. Bine ar fi să ai în vedere şi activităţile culturale.

Leu: În această săptămână, nativul din zodia Leu se simte plin de putere și rezolvă cu ușurință orice situație neprevăzută. Pe plan amoros au parte de intimitate, iar asta le întărește relația cu persoana iubită. Se pare că în preajma ta este un partener important ce îţi poate ghida paşii într-un proiect de lungă durată. Fii prudent la capitolul financiar! Sunt restricţii şi întârzieri legate de plata salariilor sau a altor drepturi. Verifică-ţi în permanenţă situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Discordia sălăşluieşte în sectorul banilor şi bunurilor de la alţii, astfel încât prudenţa şi discernământul te pot scăpa de neplăceri.

Fecioară: În această săptămână, nativii din zodia Fecioară vor cunoaște niște posibili parteneri de afaceri, iar asta le va deschide calea spre succes. Însă pe plan personal, lucrurile încep să scârțâie, fiindcă persoana iubită este geloasă.  Există varianta să te gândeşti la schimbarea domeniului profesional, orientându-te către domenii avangardiste. Sănătatea este vulnerabilă. Foloseşte doar remedii naturiste pentru îmbunătăţirea sănătăţii şi odihneşte-te mai mult. Spre sfârşitul săptămânii, astrele îţi trimit raze în sectorul relaţiilor parteneriale şi al proiectelor. Sunt posibile situaţii conflictuale, reproşuri din partea partenerului de viaţă sau reevaluări de poziţie într-o colaborare.

Balanță: În această săptămână, nativii din zodia Balanță trebuie să fie atenți la sănătatea lor, fiindcă munca, rutina zilnică, stresul și alți factori, le pot provoca mici probleme. Recomandat este să pună mai mult accent pe sport şi odihnă. Fii foarte atent la sănătate şi la locul de muncă! Relaţiile colegiale sunt tensionate. Nu îţi este pe plac ce se petrece în sfera muncii, dar ai răbdare şi nu răspunde la provocări. Bazează-te doar pe tine însuţi! Sănătatea este vulnerabilă. Evită, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe toată durata săptămânii. În ultimele zile ale intervalului analizat plimbă-te în aer liber, detaşează-te de tot ce te înconjoară şi odihneşte-te mult.

Scorpion: În această săptămână, nativii din zodia Scorpion trebuie să fie mai atenți la cheltuieli, fiindcă este o perioadă destul de austeră. Probleme legate de bani vor aduce și discuții inutile în cuplu. Un membru al familiei îţi poate oferi sfaturi preţioase vizavi de drumul tău în viaţă. Creativitatea este la cote înalte. Ocupa-te de domeniile dragi sufletului tău. Fii atent la relaţia cu persoana iubită şi în funcţie de caz și la copii! Spre finalul săptămânii organizează o petrecere pentru cei dragi. De reţinut că relaţiile cu prietenii şi protectorii sunt umbrite.

Săgetător: În această săptămână, nativul din zodia Săgetător va trece prin niște schimbări legate de cuplu. Acesta va avea parte de mai multă intimitate cu persoana iubită și va reuși să o cunoască mai bine, dar și să i se destăinuie. Ori te înscrii la cursuri, ori finalizezi unul deja început. O discuţie de taină cu o rudă apropiată te poate pune pe gânduri. S-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri pentru cineva drag. În ultimele zile ale săptămânii, astrele te îndeamnă să te ocupi de casă şi familie. Curăţeniile generale, reparaţiile curente sau planurile de achiziţionare a unei locuinţe noi sunt bine susţinute.

Capricorn: În această săptămână, Capricornii vor face o mulțime de drumuri scurte, fie să rezolve niște probleme birocratice, fie să îți ducă, copiii la școala. Niște discuții în familie îi va face să se simtă rău și să devină anxioși. În a doua parte a săptămânii se întrezăresc întâlniri şi dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalul cotidian este la cote înalte, ai idei bune, iar ceilalţi vor fi fascinaţi de vorbele tale. Totuşi, fii prudent şi nu îţi divulga planurile de viitor. S-ar putea să călătoreşti pe distanţe scurte. O excursie în natură alături de cei dragi ar fi foarte potrivită stării tale de moment.

Vărsător: În această săptămână, nativii din zodia Vărsător vor avea parte de multe cheltuieli, însă cu puțină creativitate vor reuși să facă rost de mai mulți bani. Pe plan amoros se simt sufocați și au nevoie de mai mult spațiu personal. Capitolul financiar este foarte dinamic. Răsturnările de situaţie pot fi frecvente, aşa încât fii prudent la cheltuieli. Discordia îţi pândeşte din umbră acest segment de viaţă şi îţi poate crea neplăceri oricând. La finalul săptămânii verifică pe îndelete situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli. Energia vitală este scăzută. Plimbă-te în aer liber şi odihneşte-te mai mult.

Pești: În această săptămână, nativii din zodia Pești au nevoie de liniște, fiindcă trebuie să se gândească la viitorul lor. Intuiesc că partenerul de cuplu nu le este tocmai fidel, însă nu vor lua o decizie până nu o să aibă o discuție. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale. Pe de altă parte, există persoane în anturajul tău care nu prea te privesc cu ochi buni. Indicat ar fi să-ţi reevaluezi atitudinea faţă de tot ce te înconjoară, dar mai ales faţă de tine însuţi. Frecventează cursuri de dezvoltare personală, relaţională sau de comunicare. Se pare că îţi surâde norocul la cadouri şi recompense. La finalul săptămânii te vei simţi mai bine, reuşind să-i surprinzi plăcut pe ceilalţi cu prezenţa ta.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: