AcasăHoroscopHoroscop săptămâna 28 februarie – 06 martie 2022

Horoscop săptămâna 28 februarie – 06 martie 2022

Berbec: Nimic nu vă face să renunţaţi la planurile voastre. Aveţi un nou proiect în plan şi desi totul pare împotriva voastră, nu vă lăsaţi descurajaţi. Pe termen lung este o investiţie de bun augur aşa că puneţi-vă în joc atât finanţele cât şi timpul vostru, pentru că va merita.

Taur: Aţi început deja să faceţi planuri pentru vacanţa din vară. Acesta este semn clar că aţi oboist şi aveţi nevoie de timp de relaxare cu familia. Mai sunt însă câteva luni bune până la sezonul estival aşa că aţi face bine să vă mobilizaţi şi să continuaţi munca în acelaşi ritm.

Gemeni: De ceva timp doriţi să vă schimbaţi locuinţa şi încercaţi cu toate puterile să strângeţi banii necesari. Vă gândiţi serios să faceţi şi un împrumut, numai să vă luaţi cât mai repede casa dorită. Va urma o perioadă grea pentru voi dar nu uitaţi însă că după orice furtună, iasă soarele.

Rac: Vă doriţi tot mai mult să fiţi înconjurat de prieteni, aşa că urmează o perioadă de întâlniri, vacanţe, petreceri. Toate acestea vă vor stoarce de energie şi nu veţi mai avea chef de nimic. La birou tot mai mulţi colegi vă invidiază şi chiar dacă vă zâmbesc în faţă, în spate vă vorbesc mereu de rău.

Leu: Vă veţi întâlni cu o persoană dragă pe care nu aţi mai vazut-o de mult timp dar la care ţineţi foarte mult. Nu este exclus ca acesta să fie momentul debutului unei poveşti de dragoste cu final fericit. Râmâneţi totuşi cu picioarele pe pământ pentru că aveţi multe proiecte în derulare.

Fecioară: Vă gândiţi serios să încercaţi o schimbare profesională. După ani întregi în care aţi muncit într-un loc care nu v-a adus deloc satisfacţii, vă întâniţi cu o oportunitate care se anunţă a fi o schimbare în bine în traiectoria voastră profesională.

Balanță: Mereu v-aţi dorit să promovaţi la serviciu iar acum aveţi această şansă. Profitaţi de ea, mai ales că vine din partea unei personae care v-a dorit mereu binele. Beneficiaţi de o energie bună iar asta vă dă o dispoziţie de zile mari. Nu vă suprasolicitaţi însă, dozaţi-vă energia corect.

Scorpion: Pentru că sunteţi o zodie dependentă de condiţiile meteo, faptul că se apropie primăvara vă dă o stare bună. Mai aveţi însă de aşteptat ca să vă bucuraţi, mai ales că iarna nu se dă dusă. O mai mare atenţie la starea de sănătate, care dă semne de îngrijorare.

Săgetător:  Există cineva care se oferă să vă ţină companie, iar această idee chiar vă încântă. Mai ales că în ultima perioadă v-aţi simţit tot mai singur şi părăsit de toată lumea. Lăsaţi gândurile negative şi bucuraţi-vă mai mult de viaţă şi de persoanele care vă înconjoară.

Capricorn: Aveţi parte de o perioadă tensionată în familie, de certuri, de scandal. Asta vă va stoarce de energie însă veţi găsi puterea de a discuta şi de a spune fiecare ce îl nemulţumeşte. Mereu comunicare a fost rezolvarea acestor tensiuni. Nu este exclus să puneţi la cale şi o vacanţă binemeritată.

 Vărsător: Vă loviţi de o perioadă în care datoriile se acumulează şi faceţi cu greu faţă situaţiei. Ajutorul vine de la cineva din familie care pănă acum a părut că nu vă are la suflet. Asta demonstrează că nu vă pricepeţi să citiţi oamenii şi vă faceţi o imagine care de multe ori nu este cea corectă.

Pești: La serviciu primiţi numai laude, nu şi mărirea de salariu pe care o doriţi. Desi şefii vă ştiu valoare, forţează însă lucrurile. Nu se ştie însă cât mai suportaţi voi, mai ales că în ultimul timp vă vin oferte din mai multe părţi şi vă gândiţi serios să le acceptaţi.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: