AcasăActualitateHoroscop săptămâna 25-31 Iulie!

Horoscop săptămâna 25-31 Iulie!

Berbec: Evenimentele care pot avea loc vă pot pune în fața dorinţei de a abandona vechile idei, iluziile, ca să vă ocupați de lucruri concrete de zi cu zi,unele legate poate de zona profesională, altele de obiceiuri, de sănătate. Veți avea o stare instabilă psiho-emoțională, veți fi neatenți și astfel puteți greși, mai ales dacă sunteți femeie. Atenție la secrete și ce ar putea apărea la suprafață putând să provoace intrigi, bârfă, scandal! Sfaturile celor dragi din familie sau prietenii de încredere vă pot ajuta să traversați mai lin eventualele tensiuni.

Taur: Vine vremea să vă confruntați în direct cu greșelile trecutului, dar asta nu trebuie să vă înspăimânte, căci fiecare trebuie să își asume. Veți avea nevoie de multă disciplină, efort și perseverență pentru a vă menține poziția, afacerea, pentru a vă apăra opiniile și ideile. Nu veți fi scutiți de conflict și tensiune, de lămurirea de lucruri în relații sau de cheltuieli financiare. Timpul este nefavorabil pentru întâlniri cu superiorii, cu profesorii, pentru negocieri ori semnare de contracte sau pentru începerea de noi activități, în special în prima zi a săptămânii.

Gemeni: Pentru prima parte a săptămânii astrele vă recomandă prudență și să luați în calcul ideea că totul e în schimbare și lucrurile nu stau doar în puterea voastră. Situația din jur poate deveni tensionată în fiecare zi datorită schimbărilor în curs din viață publică, politică sau în sistemul legislativ,și care vor afecta cariera, stabilitatea financiară. Conflicte pot apărea în relațiile cu ceilalți, ca spre exemplu, o ciocnire de interese financiare cu partenerii. Indiferent de ce se va petrece, încrederea morală poate fi ciobită, iar voi riscați să luați decizii greșite, impulsive, fără să gândiți la consecințe.

Rac: Nu o să fiți feriți de probleme, dar cred că veți rezista și le veți duce, cum se spune. Viața vi se va schimba, iar voi trebuie să regândiți multe. Inclusiv stilul de comunicare în familie o să se modifice. O să vă simțiți nervoși și iritați de faptul că multe persoane importante din viața voastră nu vor spune lucrurilor clar pe nume,nu își vor exprima opinia în mod direct și deschis. Va exista dorința de a vă argumenta, dacă cineva o să obiecteze față de voi. Iar în problemele profesionale, acest lucru va crea dificultăți. Deci, urmăriți mai cu atenție substraturile cuvintelor, cât și intonațiile interlocutorilor!

Leu: Perioada va fi deosebit de favorabilă și veți avea ocazia să rezolvați destul de simplu probleme complexe și să începeți o nouă etapă de viață. De asemenea, este o perioadă de reînnoire spirituală, precum și de transformare a legăturilor și relațiilor mai vechi. Acțiunile inamicilor secreți și ale conflictelor din trecut vor provoca iritații și stres, dar vor ajuta să alegeți tactica potrivită de comportament, să vă adunați toată voința într-un pumn și să luați poziții rigide și atitudini intransigente. Datorită acestui fapt, vă atingeți obiectivele, puteți demonstra că ați învățat din greșelile trecute, puteți avea creștere spirituală și înțelegere înțeleaptă a evenimentelor curente.

Fecioară: Aveți succes în zona de educație, publicistică și în orice activitate intelectuală, vă vin o varietate de idei să organizați întâlniri, călătorii, să vă ocupați de comerț, de autoturisme sau alte aparate de comunicații, deci veți putea trăi săptămâni foarte interesante. În sfârșit, activitatea va începe să dea rezultate bune, chiar dacă în practică puteți întâmpina diverse dificultăți, inclusiv legate de acte și documente. Popularitatea și influența vor crește, unii vor putea să obțină faimă, să adune oameni creativi și dotați în jurul lor, ceea ce va deschide noi oportunități și va ajuta la consolidarea autorității și a situației financiare. Un factor de inspirație poate fi dragostea și afecțiunea romantică, mai ales că veți fi deschiși pentru tot ce este nou și interesant.

Balanţă: Energia vă este slăbită, iar la ea se adaugă și declinul emoțional, așa încât e greu de crezut că o să vă puteți demonstra talentele și calitățile în afaceri sau parteneriate. Ar trebui să vă ocupați mai mult de reparațiile în casă, de problemele din gospodărie, de relațiile cu familia. Veți fi mai eficienți lucrând individual decât într-o echipă, căci altfel, pot apărea discuții, intransigențe și chiar invidii ori egoism în relații. Încăpățânarea şi dorința de a face totul în felul vostru, ar putea crea condiții bune mai curând pentru concurență, nu pentru adoptarea de acorduri reciproc avantajoase. Nu lăsați ca problemele de acasă să se reflecte în zona muncii profesionale, pentru că se pot amplifica tensiunile cu șefii! Dați dovadă de înțelepciune!

Scorpion: Interesul pentru activitățile sociale va crește, precum și pofta de aventuri romantice și divertisment. Dar asta nu înseamnă că veți fi scutiți de complicații, unele produse chiar de propria frivolitate și superficialitate. Puteți avea pierderi financiare mari, cheltuieli prost gestionate, participări la evenimente și proiecte dubioase care pot goli conturile, căci riscați să vă înconjurați de persoane lingușitoare, șirete, care pot profita de credulitatea și naivitatea voastră. Finalul săptămânii va fi mai favorabilă pentru tranzacțiile financiare, asta dacă o să vă bazați pe flerul vostru, doar el putându-vă ajuta să preziceți cu exactitate proiectele profitabile. Bazați-vă pe o creștere constantă a carierei sub protecția unor persoane influente! Sectorul familiei însă va fi slăbit, relațiile cu cei dragi pot fi instabile, ceea ce complică viața de zi cu zi. Păstrați-vă calmul și înțelepciunea voi și nu amplificați eventualele tensiunile.

Săgetător: Vine o perioadă favorabilă pentru a vă preocupa de sănătate, restabilire a liniștii sufletești, pentru călătorii și noi impresii sau legături cu oameni din străinătate. Mulți dintre voi devin preocupați de viitor, vor căuta conexiuni, sprijin pentru a-și realiza potențialul creativ și ideile. Unii pot simți nevoia de a-și face noi cunoștințe, de a acorda atenție educației suplimentară, iar alții vor căuta să se conecteze cu mentorii lor spirituali de aceeași natură. Există acum numeroase posibilități de împlinire de sine, așa că nu ar trebui să stați prea mult într-un singur loc, ci vă sugerez să căutați aliați care să ajute la implementarea ideilor voastre frumoase. E clar că o poziție activă împreună cu un risc justificat vă poate schimba radical viața în bine.

Capricorn: Aveți o perioadă de luptă, acțiune, dar și depresie și anxietate. În ultimele variante chiar nu e cazul să disperați, pentru că oricând se poate ivi o variantă de a rezolva sarcinile dificile. Dacă la început negocierile ar putea eșua, o să primiți apoi ajutor astral să depașiți dificultățile. Dacă acționați cu sinceritate, o să reușiți în tot ce vă propuneți și în afaceri și la job și în dragoste. Luați așadar taurul de coarne și deveniți mai activi! Unii vor fi nevoiți să își apere interesele în fața rudelor sau a foștilor, vizavi de un proces de partaj sau de moștenire. Gândiți-vă în avans strategia de comportament și exprimați-vă cu îndrăzneală opinia cu privire la problemele de interes.

Vărsător: Gândul vă zboară către relaxare și odihnă. Dar să fie active. Nu vă puteți desprinde de ritmul de muncă dar acum, cu cât vă forțați mai mult, cu atât par că și lucrurile se încăpățânează să iasă cu totul altfel decât vă doriți. Deși e dificilă ideea de acceptare și de adaptare la ritmul de rezolvare a situațiilor, e totuși optimă și vă scutește de mult timp și efort fizic cheltuite cam fără rost. Conștientizați că vă enervați, simțiți schimbările și din corpul fizic, vă crește tensiunea, digestia e dată peste cap și, în plus, există risc să apară accidentări din grabă sau epuizare. E un moment bun să vă relaxați, să ieșiți în oraș cu prietenii la restaurantul preferat și să cheltuiți pe propriile plăceri din banii munciți și câștigați atât de greu.

Peşti: Nivelul ambiției de a face carieră care v-a cuprins în ultima săptămână o să scadă, iar asta nu e rău dacă o să vă rezumați doar la rezolvarea a unu-două proiecte importante începute deja. Nu visați la idealuri greu de atins, nu insistați pe iluzii, ci rezolvați mai curând situații legate de casă, familie și părinți. Asta nu înseamnă că profesia nu e importantă dar, dedicându-vă doar ei, riscați tensiuni în cuplu. Aveți încredere în sentimentele voastre și acționați doar la chemarea inimii, inclusiv cu copiii. Intrarea lui Venus în semn de Apă vă poartă noroc și poate ar trebui să acordați mai multă atenție propriei persoane, să faceți schimbări de look, să aveți grijă la ținută, căci important va fi modul în care vă vor vedea ceilalți.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: