AcasăActualitateHoroscop săptămâna 22 – 28 August 2022!

Horoscop săptămâna 22 – 28 August 2022!

BERBEC: Unii au nevoie de relaxare în concedii și vacanțe după o perioadă grea și concentrată, iar alții poate ca s-au odihnit deja iar acum au ambiții mari de împlinit. Acestora din urmă, le crește dorința de mărire a veniturilor, de obținere a unui statut social mai ridicat, de ocupare a unei poziții de conducere, dar pentru asta trebuie ca ei să-și demonstreze abilitățile organizaționale, să ofere sfaturi și îndrumări, să îi conducă pe ceilalți. Dacă vor reuși, va crește încrederea în sine și vor ajunge pe locuri de top. Acordați atenție manevrelor partenerilor sau adversarilor în această săptămână din lună, căci acțiunile lor vă privesc și pe voi. Partea bună e că astfel de reacții vă scot din comoditate, împiedicându-vă să vă sprijiniți pe lauri. Pot apărea multe întrebări, sugestii, nevoia de a comunica multe, de a discuta, de a primi și de a prelucra informații, așa că o să aveți ce face.

TAUR: Călătoriile lungi, întâlnirile cu străinii pot aduce schimbări semnificative pentru voi, dar în același timp ele pot afecta interesele, aspirațiile spirituale și poate chiar să vă sucească mințile. Drept urmare, pe lângă drumurile cu scop distractiv, ar putea veni și ofertele pentru a lucra într-o companie multinațională, pentru a participa la proiecte creative comune. Un sfat vă dau în acest caz și anume că trebuie să fiți atenți, deoarece drepturile vă pot fi încălcate! Când călătoriți, trebuie să aveți grijă, deoarece se pot petrece evenimente care să dea alt curs față de cum v-ați planificat și ați sperat. Să aveți grijă, căci în relațiile cu cei dragi, emoționalitatea excesivă poate aduce conflicte de interese ori cerințe supraevaluate.

GEMENI: Va trebui să acționați cu prudență și la timpul potrivit, pentru a stinge certurile și tensiunea în relații, pentru a nu complica comunicarea cu cei dragi, cu partenerii ori superiorii. Multe din faptele voastre vor fi criticate, iar voi o să primiți remarcile altora cu ostilitate. Tranzacțiile financiare pot fi nereușite, investițiile prea mari, se pot ivi probleme cu impozitele, cu fondurile publice, cu creditele, precum și conflicte cu șefii. Sunteți fluctuanți poate, veți da dovadă de inconsistența în afaceri sau unii dintre voi puteți chiar încălca stabilitatea morală. Pentru ultima remarcă valabilă, poziția financiară și autoritatea pot fi afectate, astfel încât va fi dificil să se evite confruntările cu partenerii și nu se va putea ajunge la compromisuri ori soluții reciproc avantajoase.

RAC: Multe vor fi în mișcare și pentru voi, iar ciclul schimbărilor, întâlnirilor și evenimentelor poate provoca o stare emoțională instabilă. Veți avea nevoie de sprijinul persoanelor dragi, al partenerilor, dacă vreți să mențineți ordinea în afaceri și în lumea voastră interioară. Situațiile confuze de la locul de muncă, lipsa de înțelegere reciprocă cu colegii, indecizia unor persoane, pot complica puțin situația, ceea ce vă face să nu fiți confortabili în primele zile ale lunii. Nu-s excluse greşeli în modul de lucru, iar asta-i valabil și dacă sunteți la școala sau cursuri în această perioadă. Așa că, pot apărea critici din partea conducerii sau profesorilor. Prin spatele vostru pot fi intrigi, bârfe și este posibil ca greșeli din trecut, probleme nerezolvate, acțiuni ascunse să necesite lămuriri. Trebuie să fiți foarte atenți, în special la drumuri, pentru a nu vă trezi implicați în evenimente neplăcute.

LEU: Acțiunile rivalilor, concurenților, schimbările de conducere la locul de muncă, instabilitatea în societate și eventualele probleme conexe, precum și incapacitatea de a construi în mod corespunzător relații cu colegii și superiorii, toate acestea pot afecta afacerile și cariera voastră. Revendicările, criticile și subestimarea talentelor s-ar putea să vă oblige să apelați la schimbări. Vreți să le faceți, credeți că aveți forță de decizii, dar va trebui să fiți calculați, asumați, gândindu-vă la consecințe și urmări. Nu de alta dar nu sunteți acum atât de puternici pe cât considerați. Nici acasă nu e o atmosferă prea armonioasă, căci va fi dificil să găsiți înțelegere și sprijin reciproc în familie. De aceea, ar fi mai bine să vă gândiți la vacanță sau la o scădere a intensității muncii. Recomand așadar dacă aveți posibilitatea să vă luați o vacanță, să vă retrageți și să vă concentrați pe voi înșivă.

FECIOARĂ: Și pentru voi vine o perioadă haotică și neclară, în care va trebui să călătoriți mult, să participați la întâlniri și să faceți unele cercetări pentru a căuta noi surse de venit. În același timp, problemele de conștientizare spirituală vor avea rolul să vă oblige cumva să înțelegeți și să acceptați că există și metode subtile de lucru cu voi înșivă, pentru a consolida sănătatea și aura necesară pentru realizarea de sine. Oamenii din jur pot critica adesea astfel de căutări și dorințe, astfel încât e posibil să vă simțiți singuri și deprimați. Probleme financiare sau de proprietate nerezolvate pot ieși la suprafață și veți fi nevoiți să rambursați datorii, taxe, credite. Pentru a vă menține poziția și autoritatea trebuie să vă înfrânați ambițiile, să nu vă manifestați dictatorial cu partenerii sau cu oricine altcineva. Altfel, riscați să vă pierdeți susținătorii, iar unii dintre ei chiar să devină dușmănoși.

BALANȚĂ: Determinarea, încrederea și farmecul vă vor ajuta să vă extindeți cercul de cunoscuți, să atrageți atenția celorlalți asupra problemelor și nevoilor voastre. Se pot încheia contracte rentabile, se pot organiza întâlniri, negocieri, discuții de idei și planuri care vor contribui la succesul în activități profesionale sau sociale ori în afaceri. Mulți dintre voi vor fi în acord cu cooperarea, pentru a consolida parteneriatele, iar acum universul chiar poate oferi întâlniri de neuitat și dialoguri interesante. Potențialul creativ este activat, vă veți strădui să lăsați pe unde mergeți impresii marcante, aventuri romantice și să inițiați voi înșivă întâlniri, călătorii. Odată cu aceasta și intelectual veți fi la înălțime, veți genera idei progresive care vor ajuta în zona profesională.

SCORPION: Trebuie să folosiți acest timp cât mai eficient pentru a vă atinge obiectivele și pentru a realiza punctele bune care pot apărea. Acesta este un moment bun pentru a rezolva problemele, mai ales că abilitățile organizatorice pe care le veți avea vor ajuta să dați spre rezolvare unele sarcini și altora. Alături de aceștia va fi mai ușor să rezolvați problemele interne, să fiți în acord cu cei dragi, iar obiectivele și problemele comune pot deveni unificatoare și consolidatoare de relații. Dar în a doua decadă a săptămânii va trebui să începeți să vă bazați mai mult pe voi, pe intuiția voastră. Multe dintre obiectivele timpurii care păreau ușor de atins ar putea fi inhibate, blocate, îngreunate acum. Doar datorită atenției și exactității vă veți putea dezvolta treptat. Aveți nevoie să construiți corect relația cu ceilalți, precum și să descoperiți noi oportunități favorabile.

GETĂTOR: Energiile active ale perioadei vă vor ajuta să transformați rutina într-un proces creativ. Activitățile profesionale și sociale, relațiile cu cei dragi vor fi rodnice și promițătoare. Norocul vă poate sprijini mai mult, ceea ce va contribui la avansare, la progres în afaceri, la crearea de perspective pozitive pentru viitor. Talentele artistice se vor manifesta în mod clar, veți avea capacitatea de a vă reajusta la timp, de a găsi un limbaj comun cu o varietate de oameni din orice grupuri. Vă veți implica în activități voluntare sau sociale, promovându-vă în același timp ideile. Aparițiile publice, activitățile pe rețelele de socializare, proiectele creative pot avea mare succes, ceea ce aduce în mod neașteptat faimă și popularitate. Cea mai favorabilă perioadă va fi aceasta și trebuie să profitați de ea.

CAPRICORN: Stres, dificultăți, stagnare, cam asta scrie și la voi în harta cerului pentru primele zile din lună. Ar trebui să vă alocați timp pentru odihnă, să aveți grijă de sănătate, să rămâneți calmi atunci când vă veți confrunta cu eventuale probleme neașteptate, pretenții nefondate, pierderea forței în rezolvarea relațiilor. Vin probleme urgente sau întâlniri care vă vor scoate din echilibrul emoțional și, în același timp, ele nu vor aduce rezultatele scontate. Veți fi într-o dispoziție melancolică, veți dori să contribuiți calm și relaxați, dar nu veți fi lăsați. Se vor precipita evenimente, veți încerca să rezolvați situații, să participați direct, doar ca va fi o nebunie inutilă, o pierdere de energie și timp. Cu toate acestea, nu vor lipsi șansele, pot apărea oferte profitabile și poate că va trebui să le acceptați, indiferent de starea pe care o veți avea.

VĂRSĂTOR: Săptămâna se poate dovedi a fi poate cea mai problematică pentru voi, întrucât energiile pentru afacerile și relațiile inițiate anterior nu vor mai fi aceleași. Multe evenimente, înțelegeri, acorduri, întâlniri vor fi amânate sau vor aduce neplăceri și așteptări inutile, eventual cheltuieli inutile, care pot afecta negativ stabilitatea psihologică și financiară. Tensiunea multor oameni crește, prin urmare, voi, atât de sensibili din punct de vedere emoțional, veți simți dificil mediul înconjurător, partenerii sau copiii. Colaborarea și planurile comune pot fi blocate deocamdată sau chiar lichidate definitiv. Trebuie să fiți extrem de atenți pentru a păstra tot ceea ce este pozitiv și necesar pe mai târziu. Vor fi cazuri în care unele probleme pot ajunge în instanță și e greu de spus acum dacă veți avea sau nu câștig de cauză.

PEȘTI: Primele 2 zile din săptămână vin cu dinamism, exces de energie creativă și chiar revoluționară. Totuși, acest lucru poate complica viața, poate provoca probleme cauzate de impulsivitate, haos, contradicții cu autoritățile la nerespectarea legii. Se impune atenție mărită când plecați la drum, dar și când vă contraziceți în relațiile personale. Sunt două zone în care se pot ivi probleme și accidente. Conflictele în relațiiar putea deveni un obstacol serios pentru liniștea afacerilor și a familiei. Poziția instabilă în sfera profesională poate fi o sursă de anxietate, mai ales că multe pot intra în mișcare, iar în jur pot apărea permutări, reduceri de personal. Nu ar trebui să vă asumați riscuri, nu renunțați la locul de muncă în momente de furie, nu vă rupeți toate legăturile căci veți regreta apoi degeaba. Va fi tardiv.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: