AcasăActualitateHoroscop săptămâna 18 Iulie – 24 Iulie 2022

Horoscop săptămâna 18 Iulie – 24 Iulie 2022

Berbec: Berbecii se bucură de intrarea Soarelui în sectorul iubirii. Pentru nativi începe o perioadă în care își canalizează energia pentru a cuceri pe cineva, pentru a se îndrăgosti și pentru a se dedica activităților care le fac plăcere. Pe de altă parte, pot profita de tranzitul lui Venus prin Rac pentru a se apropia mai mult de familie, pentru a-și îmbunătăți relațiile cu părinții și pentru a-și reamenaja, redecora locuința. Cum Venus le guvernează relațiile, se crează toate premisele necesare să-și îmbunătățească viața de cuplu.

Taur: Dacă ai experimentat vreodată sentimentul de a exagera, săptămâna aceasta te va face să știi că acest lucru este realitate. Ești pe cale să exagerezi, Taur, și deși consecințele nu vor fi prea groaznice, vor fi fizice și tu vei fi cel care le va simți. Acesta ar putea fi un avertisment pentru a folosi moderația în toate lucrurile. Încearcă să te abții de la acțiuni excesive, în special când mănânci, bei sau chiar te antrenezi prea mult. Respectă-ți corpul, deoarece este singurul pe care îl ai.

Gemeni: Realizezi că ai luat o decizie proastă la locul de muncă. Din fericire, acasă ai parte de sprijinul partenerului de viață. După o perioadă cu drumuri lungi și obositoare, reușești să te mai ocupi și de casă, dar și să îți mai revii cu odihna. Se întoarce brusc în viața ta o persoană din trecut. Nu prea înțelegi foarte clar ce vrea de la tine, dar adevărul va ieși la iveală în ziua de vineri. În weekend, viața ta stă sub semnul distracției. Ai destulă energie încât să închei această săptămână în forță.

Rac: Îți faci griji că cineva foarte apropiat de tine uneltește împotriva ta și vrea să te trădeze. Adevărul este cu totul altul, dar la mijloc se bagă și niște persoane care își urmăresc interesul propriu. Nu le lăsa să te manipuleze, trebuie să vezi dincolo de vorbele lor dulci. Astrele te protejează pe plan financiar, așa că atragi banii ca magnetul. Profită de aceste zile cu spor ca să începi să faci niște economii substanțiale pentru zilele negre.

Leu: În această perioadă, leii sunt foarte bune la negocieri și fac tot felul de înțelegeri ca să obțină cele mai bune condiții. Acest nativ are toate argumentele la el și știe să folosească cuvintele potrivite pentru a accentua o anumită problemă. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, leii pot încheia un contract important sau pot obține permisiunea unui om influent. În această săptămână, zodia leu va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oamenii. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Fecioară: Fecioarele își vor reactiva viața socială odată cu intrarea lui Venus în Rac. Nativii vor fi mai dornici să iasă, să se întâlnească cu prietenii și nu este exclus ca cei singuri să cunoască pe cineva care să-i atragă prin intermediul anturajului. Această perioadă nu-i avantajează prea mult pe cei din această zodie și sunt sfătuiți să se preocupe de sănătatea lor, să se odihnească mai mult și să nu treacă cu vederea reapariția unor simptome.

Balanță: Simți, în sfârșit, că primești toate lucrurile bune pe care le meriți. După ce ai început să te impui și să îți prezinți și tu clar dorințele, cei din jur și-au dat seama că nu mai ești ușor de influențat și ți-au acordat mai mult respect decât au făcut-o până acum. Timp de câteva zile decizi să te bucuri de fiecare experiență fără să îți mai impui limite. Poziția astrelor arată că acest nativ poate crește foarte mult din punct de vedere a vieții profesionale și descoperă că există o cale mai ușoară pentru a ajunge acolo unde își dorește.

Scorpion: Simt nevoia să aibă mai multă grijă de sine și să se axeze pe evoluția proprie. Caută soluții pentru a crește din toate punctele de vedere. Este o săptămână cu vibrații bune și cu multe reușite. În plan sentimental lucrurile încep să se îndrepte, iar partenerul de viață își arată aprecierea din ce în ce mai mult. Există un echilibru între domeniul profesional și cel personal, iar schimbările vor fi tolerate altfel. Astrele menționează că medical, zodia scorpion nu va fi într-o formă excelentă, deoarece există tendința scăderii imunității. Prin urmare au nevoie de grijă suplimentară.

Săgetător: În această săptămână, săgetătorii au parte de surprize pe plan personal și simte că eforturile lor dau roade. Conjuncția planetelor arată că acest nativ poate călători și reușește nu doar să își clarifice problemele, dar și să se odihnească. Comunicarea deschisă și buna dispoziție ajută acest nativ să facă față unor provocări al locul de muncă sau în cadrul unui grup. Organismul zodiei săgetător trece prin niște schimbări importante și s-ar putea să simtă niște amețeli sau dureri de cap.

Capricorn: Capricornii își îndeplinesc niște vise și reușește să se ridice la un nou nivel. Acest nativ se simte foarte bine cu noul său statut și face ordine în viața sa. Nu mai vrea să vadă lângă ei oameni care mereu îi critică și îi lipsesc de motivație. În a doua jumătate a săptămânii, stelele arăt că ceva se întâmplă în viața lor personală și iau niște decizii extrem de radicale. Conjuncția astrelor arată că zodia capricorn la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Vărsător: În această săptămână vei lua o decizie foarte importantă, anume separarea de partener. Important este să nu te izolezi și să vorbești cât mai mult cu cei dragi pentru a trece cu bine peste gândurile melancolice și triste. În această săptămână încerci să demonstrezi la job că ești o persoană talentată și ai abilități de a vinde și a negocia diverse lucruri. Astfel, încercările tale pot da roade și este posibil să primești o propunere inedită, dar și o mărire de salariu.

Pești: Este o săptămână cu spor în toate. Primești mai mulți musafiri, iar cheltuielile sunt și ele una pe măsura distracției. Din fericire, ai noroc la bani în zilele următoare, așa că nici nu se cunoaște că ai folosit destul de mult din ei. Au loc mai multe evenimente neplăcute care îți dau o stare de agitație. Parcă nu îți găsești locul și ți se pare că ai primit de la șefi mult prea multe responsabilități la locul de muncă.

 

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: