AcasăActualitateHoroscop săptămâna 17-23 Octombrie 2022!

Horoscop săptămâna 17-23 Octombrie 2022!

BERBEC: Energiile vă pot conduce de la o extremă la alta și trebuie să călăuziți cu fermitate evenimentele în direcția corectă. Dacă intențiile voastre sunt corecte, atunci veți reuși!În ciuda faptului că multe vor fi traversate cu dificultate, starea de spirit se va îmbunătăți. Veți simți un val de putere și veți deveni persoana care, grație capacității diplomatice și a calmului exterior, va putea găsi cuvintele potrivite pentru a-i inspira pe alții. E nevoie să comunicați cu cei care vă împărtășesc interesele sau să participați la proiecte comune. Prin opiniile altor persoane, vă va fi mai ușor să vă stabiliți propria poziție și să dezvoltați un punct de vedere asupra schimbărilor care au loc, deoarece va dura destul timp pentru adaptare.

TAUR: Este timpul să vă luați la revedere de la iluzii dacă vreți ca multe dintre planurile dvs. să fie realizate. Favorabile vor fi circumstanțele externe, când se pare că totul merge bine. Merită să folosiți aceste oportunități pentru a rezolva cele mai grandioase sarcini ale acestei perioade din viața voastră. Poate fi o schimbare de loc de muncă, o nouă etapă de studii,de avansare socială sau o altă decizie intenționată. Sub presiunea împrejurărilor, la început vă veți îndoi poate de corectitudinea direcției alese, dar, după un timp, veți aprecia partea pozitivă a tot ceea ce se întâmplă. Grijă însă că, pe măsură ce urcați muntele mai spre vârf și aerul e mai greu de respirat datorită presiunii atmosferice! Așadar, porniți de pe acum să faceți curățenie în voi și în jurul vostru, să scăpați de tot ce v-ar putea opri din drumul bun, să vă schimbați și să păstrați lângă voi doar prietenii adevărați. Evitați scandalurile și procesele, clarificarea publică a relațiilor! Chiar și cu experiențe interioare adânci, încercați să rămâneți în continuare calmi și reținuți.

GEMENI: Sunteți ocupat de probleme importante din punct de vedere social, de carieră și de bani. În paralel cu aceste probleme, anumiți prieteni vor veni ca salvatori, iar sprijinul lor va fi de neprețuit. Activitatea însă va scădea puțin față de săptămânile precedente, iar senzația de anxietate rămâne. Nu aveți nevoie să vă grăbiți oriunde și nici să exercitați eforturi excesive pentru a vă atinge dorințele. Veți traversa o serie de schimbări care vor afecta în primul rând relațiile cu alte persoane, atât cu cineva în mod individual, cât și cu societatea în ansamblu. Vi se vor arăta cele mai slabe puncte și momente acute în parteneriatele de orice fel.În loc de rivalitate, încercați să vă reorientați spre cooperare. Simțiți-vă liberi să planificați viitorul. Însă deocamdată trebuie puse în aplicare doar proiectele pe termen scurt.

RAC: Dispunerea de planete nu vă aduce ea un potențial și o vitalitate ridicată, însă vine cu siguranță cu învățăturile importante obligatoriu necesare pentru o reușită pe viitor. Axați-vă pe voi în principal, chiar și pe o modernizare stilistică a aspectului ori pentru dezvoltarea activă a creativității personale. Căutați să țineți informații prețioase încă secrete, la fel și planurile îndrăznețe. Ambițiile crescute vă vor împinge înainte și veți avea nevoie de schimbări, de senzații noi, de impresii, fiind gata să porniți la drum nou, de la zero. Pentru unii, acest lucru poate însemna și o schimbare a imaginii, obiceiurilor, comportamentului, asumându-vă totul cu orice risc. Pot spune că acesta este un moment de cotitură în viața voastră, iar norocul îi va ajuta doar pe acei nativi care sunt gata să înainteze și nu se tem să își schimbe drastic viața. O frumoasă Piramidă în semne de Aer vă poate ajuta să finalizați frumos lucruri și proiecte, să găsiți soluții pentru a traversa provocări, dar și banii și finanțările necesare planurilor și obiectivelor stabilite.

LEU: Sunteți lansați în ultima vreme în spații unde oamenii obișnuiți cu greu reușesc să pătrundă. Putem vorbi la voi despre invenții științifice și despre o mulțime de descoperiri în necunoscut, despre evoluții creative. Activitățile profesionale și sociale vor aduce însă și un venit bun, vă veți implica în noi proiecte profitabile, astfel că trebuie să preluați foarte activ problemele, căci doar așa succesul va impulsiona, iar voi veți înainta neobosit către obiectivele stabilite. Unii vor depune eforturi pentru creșterea spirituală ori se vor implica în activități care să le aducă o îmbunătățire de sine sau vor avansa activ în activități științifice. Lucrul în parteneriat, colaborarea, prieteniile, oricare vă acordă suport și sprijin. Nu ezitați să îl cereți dacă aveți nevoie!

FECIOARĂ: Sosește o perioadă activă dar cețoasă, astfel încât în multe situații vă veți simți pierduți și depășiți. Vin și ocazii de a pleca în străinătate sau cineva străin o să vă facă propuneri interesante, iar acestea aduc șansa de a vă dezvolta. Și-n familie apar schimbări și transformări de relații, cu simpatii și antipatii diferite ca până acum, iar modul vostru nou de comunicare cu rudele, cu vecinii, cu frații aduc bune rezultate. Sentimental, cei singuri își pot afla perechea undeva la distanță, dar nu trebuie să se teamă de asta. Chiar și așa, povestea poate deveni serioasă. Cei implicați în muncă vor avea beneficii, vor regla relațiile cu colegii și șefii, li se va propune o colaborare, implicarea într-un proiect.

BALANȚĂ: Veți întâlni obstacole în calea soluționării problemelor presante, fie că este vorba despre recalcularea utilităților, de obținerea unei vize sau de o călătorie simplă. Curajoși voit sau nu, veți fi în opoziție cu opinia multora. Cine dintre voi are dreptate, va judeca timpul, dar deocamdată vă recomandă să fiți politicoși dar perseverenți în respectarea interesele voastre. Cedați ușor de influențelor externe și se modifică starea de spirit. Încercați să vă găsiți calea intuitivă. Dacă nu, vă puteți continua educația sau ceva neașteptat va schimba circumstanțele din viața voastră. Neptun de atâția ani în semnul pe care-l conduce, vă invită să apelați la darurile voastre de a intra în legătură cu eterul. În același timp vă face indeciși îndeosebi în zona carierei și a locului vostru în societate. Vă puteți trezi în mijlocul unei mari intrigi și va trebui să vă confruntați cu mulți oameni din mediul vostru. În urma confruntării, puteți decide cine vă este prieten, cine este inamic și cine nu este nici prieten, nici dușman.

SCORPION: Adevărat, sunt multe de făcut în perioada asta, dar merită. La urma urmei și câștigurile în bani sunt valabile numai pentru cei mai încăpățânați și axați clar spre ținta lor. În primul rând ar trebui să decideți imediat ceea ce este cel mai important pentru voi și ceea ce poate fi pus deoparte pentru mai târziu. Spre exemplu, dacă doriți să faceți rapid o carieră, e nevoie să nu ratați nici măcar șansele mici care ar putea conduce spre succes. Vor fi atâtea de făcut, încât nici nu veți observa că sunteți obosiți și epuizați. La urma urmei, cu astfel de planuri grandioase și idei strălucitoare nu puteți privi decât înainte. Dacă mergeți cu încredere spre împlinirea unui vis, veți obține chiar mai multe decât ați crezut. Universul însă recomandă să fiți cinstiți și corecți și să nu stricați relațiile cu prietenii și colegii. Dacă doriți să obțineți un loc de muncă decent, atunci trebuie să vă bazați pe punctele voastre forțe. Pe termen scurt și mediu,totul va depinde de aspirațiile personale și de dorința de a vă extinde orizonturile interioare. Pregătiți-vă, să vă alipiți grupurilor de interese comune!

SĂGETĂTOR: Dacă până acum v-ați tot gândit cum să vă redefiniți viața, de acum incolo veți simți cum ușor-ușor corpul fizic și activitatea intelectuală se vor armoniza. Veți face descoperiri de sine,ceea ce va fi un mare progres. Deocamdată încă nu puteți să vă implementați pe deplin ideile în practică. De vă trece prin minte, mai bine să renunțați la dorința de a schimba locul de muncă. De cautați altceva într-un alt oraș, încercările voastre se vor transforma în dezamăgire deoarece este posibil să nu aveți suficientă pregătire sau cunoștințe profesionale pentru această mutare. Gândiți-vă în schimb la o educația continuă, învățați din experiențele altor persoane și învățați din greșeli! Eliminați ce e toxic în jur și cautați noi contacte cu persoane apropiate de voi spiritual, care să împărtășească aceleași opinii despre viață. Vin în viață evenimente care pot influența formarea viziunii și credințelor voastre asupra lumii. Vă vor forța să treceți printr-o perioadă de muncă spirituală și intelectuală. Unii dintre voi chiar vor încerca să găsească răspunsul la întrebare, care este sensul vieții? În aceste zile se va forma viitorul.

CAPRICORN: Poziția lui Saturn, guvernatorul vostru, îndeamnă să vă concentrați asupra iubirii de sine și autoîngrijirii, stimei și valorilor materiale. Posibil ca o furtună secretă de romantism și sentimente să vă învăluie, iar dacă vă aflați într-o relație, nu-i exclus să explorați alături de partener lucruri noi și fantezii ascunse. Planificați pașii următori,vă asumați căile viitoare și faceți angajamente constructive pe termen lung. Contrar, se arată norii la orizont. Deși nu credeți, financiar nu stați chiar așa rău, zona profesionala aduce ceva, iar nemulțumirea de la suprafață se poate lămuri cu conducerea. Încă nu-i momentul să gândiți la schimbări drastice acolo, căci oportunitățile sunt încă închise altundeva pentru voi. Un sentiment de presiune poate fi experimentat pentru dezvoltarea recunoașterii publice care induce hotărârea de a vă promova obiectivele. Începeți probabil a căuta dovezi concrete (creșterea salariilor, promovarea, publicitatea publică), dar șansele de înaintare vin puțin mai târziu. Deocamdată, debarasați-vă de oamenii toxici din jur, de aceia care vă mănâncă energia și vă lasă fără vlagă. Acordați atenție și relației cu unul din părinți!

VĂRSĂTOR: Cu Marte în zodia aferentă sectorului de iubiri, veți acționa decisiv, aproape magnetizându-i pe cei din jurul vostru. Vă va fi astfel mult mai ușor să vă atingeți obiectivele și să primiți răspuns favorabil dacă solicitați atenție de la persoanele de sex opus, iar puterea cuvântului va fi esențială. Printr-o comunicare intensă și profundă puteți pune bazele unor relații de anvergură, de durată, care să vă aducă beneficii pentru suflet și inimă. Financiar, marile investiții sunt cu rezultate incerte, ba chiar cu pierderi substanțiale. În același timp, diplomația și tactul vă vor ajuta să obțineți un mare succes tocmai datorită abilităților bune ale analistului și psihologului din voi, reușind să orientați opinia publică în direcția de care aveți nevoie. Puteți acționa cu succes în echipă, ceea ce va deschide perspective bune în activitățile profesionale sau sociale. În familie, relațiile sunt restrictive, cu tendințe de înstrăinare mai ales din cauza inflexibilității și încăpățânării de care veți da dovadă.

PEȘTI: Cu energiile planetare activând o casă a încercărilor, n-ar fi exclus ca direcția voastră să se îndrepte spre o confruntare cu temeri, cu frici, cu probleme din trecut care trebuie rezolvate, cu dorințe reprimate până acum, cu vise ori cu coșmaruri. Aveți nevoie de o retragere, de meditație, de conștientizare că aveți situații în viață care trebuie neapărat rezolvate. Nu doar această săptămână ci și următoarele luni sunt mai degrabă luni de căutare de variante pentru a finaliza lucruri, decât pentru a porni ceva nou. Ceea ce înseamnă secret va veni la suprafață, iar dacă nu veți conștientiza legătura dintre partea fizică a lucrurilor și cea spirituală, nu veți fi lăsat să înaintați. Confruntați-vă așadar cu umbrele voastre, pentru a putea vindeca mai apoi corpul și psihicul. Bazați-vă pe intuiție, ascultați cu atenție mesajele din eter și observați că, de multe ori bolile fizice au cauze spirituale. Tot acum aveți întâlniri și călătorii importante care pot schimba viața. Este necesar să se stabilească obiective și să vă implicați în afaceri, în cercetare, în activitatea curentă și în planuri noi.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: