AcasăActualitateHoroscop săptămâna 16 – 22 Mai 2022

Horoscop săptămâna 16 – 22 Mai 2022

Berbec: Pentru voi urmează o săptămână plină din toate punctele de vedere. Vă doriţi tot mai mult şi de aceea trebuie să munciţi mai mult. Mereu v-aţi câştigat banii prin muncă grea, dar asta nu v-a descurajat deloc, ba dimpotrivă v-a dat un şi mai mare avânt. Familiştii să acorde mai mare atenţie copiilor pentru că din dorinţa de a avea tot mai mulţi bani, uită de ce e mai important: copiii!

Taur:  Nu ai suportat niciodată să fii minţit. Descoperi că o persoană la care tu ţii foarte mult şi pe care ai susţinut-o mereu, te minte de ceva timp. Deşi dezamăgirea ta atinge cote maxime, din toate ai de învăţat. Încearcă să nu te mai apropii de oameni care nu te merită şi învaţă să citeşti mai bine oamenii.

Gemeni: Îţi faci planuri de ceva timp pentru o vacanţă binemeritată şi abia acum se aliniază astrele pentru a le duce la bun sfârşit. Vei munci mai mult pentru a-ţi lăsa toate lucrările în ordine la birou, dar o vei face cu şi mai multă forţă decât de obicei pentru că şti că în scurt timp toată oboseala ta va dispărea şi te vei relaxa în sfârşit.

Rac: Puterea ta de seducţie atinge cote maxime în această săptămână, când sunt şanse extrem de mari să îţi găseşti jumătatea. Cei care au deja familie, se bucură de clipe liniştite şi frumoase ală turi de cei dragi. Atenţie însă la o problemă de sănătate mai veche, care nu i-aţi acordat prea mare atenţie şi acum reapare.

Leu: Nativii din această zodie nu se bucură de o săptămână prea bună. Parcă nimic nu la iasă cum trebuie, de la cafeaua vărsată pe costumul de serviciu, la amenzi de circulaţie sau certuri cu toată lumea, pare că mai bine staţi închis în casă, decât să vă umpleţi de nervi. Dar cum nici un lucru rău nu durează o veşnicie, soarele va răsări încet-încet şi pe strada voastră.

Fecioară: Când vă puneţi ceva în cap, faceţi orice pentru a reuşi şi a vă atinge scopul. Este o perioadă în care vă faceţi multe planuri, dar trebuie să fiţi mai temperaţi, ştiţi doar că atunci când începeţi mai multe lucruri în acelaşi timp, s-ar putea ca niciunul să nu aibă rezultatul dorit. Cât mai puţin şi mai bine!

Balanță: Vă place să fiţi o persoană informată, aşa că nu vă scapă nimic. Când sunteţi la birou, vă vin informaţiile fără să faceţi nimic, iar în restul timpului vă păstraţi obiceiul de la muncă. Partea bună este că filtraţi destul de bine care sunt veştile reale şi care sunt false, aşa că vă faceţi o idee şi despre calitatea oamenilor care vă înconjoară.

Scorpion: O problemă de sănătate mai veche vă dă bătăi de cap, însă este şi ocazia perfecta să conştientizaţi că nu trebuie să mai puneţi la inimă, totul. Încercaţi să vedeţi doar lucrurile bune din viaţa voastră, iar cele care vă întristează şi nu sunt aşa cum vi le doriţi, încercaţi să le închideţi într-un loc secret al minţii voastre. Totul la timpul lor, nu mai forţaţi voi lucrurile.

Săgetător: Ghinioanele se ţin lanţ de voi. Treceţi printr-o perioadă mai puţin bună din viaţa voastră, dar trebuie să vă găsiţi puterea de a trece peste toate. Cineva din familie are nevoie de sprijinul voastru mai mult ca oricând, aşa că ar fi cazul să nu vă mai gândiţi atât de mult doar la voi şi să fiţi alături de cei dragi. Nu sunteţi singur pe acest Pământ..poate trebuie să conştientizaţi asta odata pentru totdeauna.

Capricorn: Munciţi, munciţi şi iar munciţi. V-aţi impus un anumit ritm de la care nu vă mai puteţi opri. Poate ar fi totuşi cazul să vă mai şi relaxaţi pentru că sănătatea voastră dă semne de îngrijorare. Mare atenţie şi la alimentaţie. Pentru că mâncaţi mereu pe fugă, semnele lăsate de-a lungul timpului nu sunt prea bune. Programaţi-vă cu cap activităţile şi veţi vedea ca vă va merge şi mai bine.

Vărsător: Nimic nu vă convine în ultimul timp. Cei din familie sunt disperaţi pentru că pare că nimic nu vă mai mulţumeşte. Sunteţi pus pe ceartă mereu iar asta vă dă peste cap toate activităţile de zi cu zi. Poate ar fi cazul să cereţi sprijinul unui specialist. Greutăţile vieţii şi-au pus amprenta pe psihicul vostru şi desi la exterior păreţi puternic ca piatra, la interior nu staţi atât de bine.

Pești: Chiar dacă v-aţi obişnuit ca toate lucrurile să vă meargă aşa cum vă doriţi, mai vin şi momente grele în viaţa unui om. Trataţi-le cu seriozitate şi maturitate şi veţi vedea că vor trece, aşa cum au venit. Voi sunteţi pozitivi din fire şi pare că nu vă doboară nimic. Staţi mai mult cu familia pentru că veţi fi surprins să vedeţi că s-au mai schimbat lucruri în viaţa voastră de când nu prea staţi pe acasă.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: