AcasăActualitateHoroscop săptămâna 15 – 21 August 2022!

Horoscop săptămâna 15 – 21 August 2022!

Berbec: Urmează o perioadă cu multe cheltuieli, dar și cu evenimente fericite și importante pentru familie. Te reîntâlnești cu niște oameni cu care nu ai mai comunicat de o perioadă destul de lungă. Puneți țara la cale și faceți planuri pentru viitorul apropiat. Nativii din zodia berbec, găsesc soluţii rapide pentru problemele pe care le vor întâmpina în această săptămână. Mai mult decât atât, dacă hotărăsc să lase egoismul deoparte, îşi vor crea noi prieteni.

Taur: Iei niște decizii greșite în această perioadă și spui cuvinte grele la nervi, pe care apoi le regreți. Ai mare grijă, s-ar putea să rănești niște oameni din jurul tău care chiar te iubesc cu adevărat. Și dacă te iartă pentru ceea ce ai făcut, se poate ca rănile din sufletul lor să persiste multă vreme de acum încolo. Săptămâna aceasta taurii simt nevoia să se apropie mai mult faţă de familie şi prieteni. Sunt mult mai deschişi şi comunicativi decât de obicei, iar spre sfârşitul săptămânii, vor avea parte de o ieşire sau chiar de un eveniment la care se vor simţi foarte bine.

Gemeni: Ești indecis în legătură cu niște aspecte din cariera ta, dar nu poți face o alegere finală. Chiar și atunci când ți se pare că ai răspunsul corect, te sucești și începi să te întrebi dacă este bine să procedezi așa. Nu ai deloc încredere în instinctul tău, așa că apelezi la sfaturile cuiva din exterior. De asemenea Gemenii vor avea o săptămână foarte încărcată. Prima parte a săptămânii, responsabilităţile de la serviciu, cât şi cele personale vor fi rezolvate cu răbdare. Spre sfârşitul săptămânii, vor avea parte de relaxare şi distracţie, drept răsplată pentru munca depusă.

Rac: Ai mult de muncă pentru că trebuie să recuperezi perioada în care nu ai reușit să duci la bun sfârșit toate responsabilitățile pe care ți le-ai asumat. Distanțarea ta fizică poate provoca îngrijorare printre persoanele dragi, așa că este nevoie de niște discuții îndelungi lămuritoare. Racii se axează pe muncă, schimbări şi chiar renovări casnice. Va fi o săptămână excelentă, în care veţi lua cele mai bune decizii legate de schimbările din viaţa dumneavoastră. Fie că vă renovaţi casa, aplicaţi pentru un nou job, aceste decizii vă vor aduce mai târziu satisfacţii.

Leu: Ai prea multe de făcut, iar acest haos de zi cu zi te copleșește. Încearcă să ceri ajutorul cuiva care ți-ar putea întinde o mână de ajutor sau să înveți să mai și refuzi atunci când ți se fac propuneri pe plan financiar. Mai prețioasă decât banii este liniștea ta sufletească. Dragostea este cea care îi va face pe nativii din zodia leu, să devină mult mai curajoşi şi determinaţi săptămâna aceasta. Starea de fericire şi împlinire, vă va cuprinde profund şi veţi avea curajul să faceţi orice vă doriţi, deoarece ştiţi că sunteţi susţinuţi şi încurajaţi.

Fecioară: Reușești să te împrietenești cu o persoană care ți-a săpat groapa în trecut în anturajul de la locul de muncă. Lămuriți toate neînțelegerile dintre voi și descoperiți în mod surprinzător că aveți mult mai multe lucruri în comun decât v-ați fi așteptat vreodată. Fecioarele vor avea parte de câştiguri substanţiale această săptămână. Cu toate că munca pe care o vor depune, le va ocupa aproape tot timpul, la finalul săptămânii, fecioarele se vor bucura de o sumă frumoasă de bani.

Balanță: Faci un pas în față, doi în spate, dar apoi te remontezi și mai faci încă trei în față. Înveți să transformi furia și frustrările provocate de răutățile celor din jurul tău și le folosești drept combustibil. Dai dovadă de o tărie de caracter care îi ia pe mulți prin surprindere. Balanţele vor fi indecise şi neliniştite la începutul săptămânii. Familia şi apropiaţii le vor fi alături şi îi vor încuraja să îşi ducă la bun sfârşit planurile. Ba chiar mai mult vor primi un ajutor neaşteptat.

Scorpion: Un proiect de suflet pe care l-ai pornit anul acesta nu dă chiar rezultatele dorite. Nu trebuie să îți petreci prea mult timp suferind, nici nu trebuie să renunți. În sufletul tău se ascunde o putere nemărginită. Te ridici, te ambiționezi, perseverezi și abia apoi începi să vezi rezultatele. Sorpionii vor avea o săptămână foarte productivă. Şefii se vor declara foarte mulţumiţi de munca depusă şi le vor oferi o recompensă, drept răsplată. Spre finalul săptămânii, vor sărbători reuşita alături de familie şi prieteni, sau chiar vor organiza o mică excursie.

Săgetător: Ești deja pe calea succesului, dar s-ar putea ca aerul rarefiat din vârful piedestalului să îți cam ia mințile. Coboară cu picioarele pe pământ și renunță la aroganță. Altfel, s-ar putea ca purtarea ta de acum să îți dăuneze pe termen lung, ba chiar să se întoarcă împotriva ta. Nativii din zodia săgetător vor fi nevoiţi să ia nişte decizii importante la locul de muncă. Fie că trebuie să finalizeze o lucrare, fie trebuie să creeze un nou concep, pe umerii lor se lasă treaba cea mai grea. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să se concentreze şi să îşi pună funcţiune imaginaţia şi creativitatea.

Capricorn: Urmează câteva zile cu cheltuieli mari și investiții multe. Pregătești terenul pentru o colaborare fructuoasă sau o idee de afacere cu un potențial uriaș de reușită. Ai nevoie și de niște parteneri de încredere, dar aceștia sunt mai greu de găsit în ziua de astăzi. Capricornii vor avea o săptămână relaxantă, cu puţine responsabilităţi şi obiective. îşi vor dedica timpul şi familiei şi vor rezolva problemele casnice. Spre sfârşitul săptămânii, vor fi puşi iar în priză, pentru a se reapuca de muncă serios.

Vărsător: Ai prea multă încredere în oameni și le găsești scuze, chiar și în al doisprezecelea ceas. Suferi adesea din cauza asta, așa că acum a venit momentul să faci o selecție mai riguroasă a persoanelor care sunt în viața ta. Nu oricine merită atenția pe care o oferi tu. Vărsătorii vor fi foarte comunicativi cu cei din jur şi chiar binevoitori. Vor face multe favoruri, iar acest lucru le va oferi încredere în forţele proprii. Mare grijă însă la persoanele care doresc doar să profite de această bunătate.

Pești: Cineva din familie, cu care ai mai avut conflicte, îți întinde o capcană în care pici direct. Asta îți aduce numai probleme cu persoanele dragi, ba chiar și certuri în cuplu. Din fericire, reușești să realizezi la timp că greșești și încerci să rezolvi situația. Nativii din zodia peşti vor avea o săptămână plină. La serviciu vor fi distraşi de cei din jur, iar acest lucru nu le va aduce beneficii, dimpotrivă. De asemenea, peştii trebuie să se preocupe şi de sănătate.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: