AcasăHoroscopHoroscop săptămâna 14 – 20 Martie 2022

Horoscop săptămâna 14 – 20 Martie 2022

Berbec: Aveţi parte de o atmosferă foarte bună în familie şi participaţi la un eveniment: fie o zi de naştere a unui membru al familiei, fie doar o petrecere între prieteni. Mai mult decât atât, primiţi invitaţia să plecaţi într-o mini-vacanţă ca să vă relaxaţi şi acceptaţi cu bucurie, mai ales că a trecut ceva timp de când nu aţi mai ieşit.

Taur:  A venit momentul să vă faceţi timp să petreceţi mai mult timp cu fiinţa iubită, pentru a vă consolida relaţia. Pe plan professional, veţi interacţiona cu personae importante pentru a demara un proiect care o să v-aducă multe beneficii. Strângeţi-vă toate puterile pentru că urmează o perioadă grea de lucru.

Gemeni: Vă veţi bucura de prezenţa unei personae din trecutul vostru care vrea să vă recucerească. Analizaţi şi lista cu datorii şi faceţi în aşa fel încât să le achitaţi, desi asta înseamnă că planurile de vacanţă vor fi amânate din nou.

Rac: Este posibil să apară cineva care să vă împlinească un vis şi astfel să aveţi o viaţă de cuplu fericită. Aveţi toate şansele să vă găsiţi de lucru în particular, pe lângă serviciul actual şi astfel să vă reglaţi cu banii şi să reuşiţi să vă descurcaţi cu cheltuielile.

Leu: La serviciu vă veţi bucura de mult-aşteptatele progrese în plan profesional, datorită cărora veţi primi şi bani. Grupul de prieteni vă vor invita într-o plimbare prin ţară, sau chiar peste graniţă, şi o să vă prindă numai bine să mai vedeţi şi alte locuri.

Fecioară: Se anunţă câteva cheltuieli care vă vor destabiliza din punct de vedere financiar, însă reuşiţi totuşi să vă descurcaţi. Este o perioadă în care vă sunt apreciate realizările profesionale şi o să fiţi şi recompensat. Toate acestea reuşesc să vă crească stima de sine.

Balanță: Este momentul să vă luaţi o scurtă vacanţă, după o perioadă în care aţi muncit atât de mult. În felul acesta vă veţi reface forţele ca să demaraţi noi proiecte.După ce v-aţi dedicat tot timpul activităţilor profesionale, este momentul să vă destindeţi cu prietenii şi familia.

Scorpion: Vi se îndeplineşte o dorinţă mai veche care în sfârşit prinde contur după lungi aşteptări. Asta înseamnă că vi se va schimba cu totul viaţa o să vă croiţi un alt drum. Reuşite şi pe plan profesional dar şi sentimental aşa că aveţi în sfârşit liniştea care v-aţi dorit-o.

Săgetător: Veţi avea parte de o mare reuşită care vă va aduce atât bani, cât şi posibilitatea de a urca încă o treaptă în carieră. Urmează o perioadă în care vă veţi bucura de mai multe avantaje şi astfel vă veţi extinde afacerile aşa cum v-aţi dorit mereu.

Capricorn: În sfârşit sunt şanse să plecaţi pe undeva, fie că e un eveniment festiv, fie doar o ieşire cu prietenii, cu siguranţă vă va face plăcere. Vă gândiţi serios să vă mai luaţi o colaborare ca să vă suplimentaţi veniturile. Aveţi de gând să faceţi o investiţie care vă dă bătăi de cap de ceva timp.

Vărsător: Se anunţă o revedere emoţionantă. Vă vin rude în vizită şi astfel se anunţă o petrecere în familie. O să mai adunaţi nişte bani ca să vă puteţi plăti dările, mai puneţi şi ceva deoparte pentru planul vostru de ani de zile, acela să vă cumpăraţi o nouă locuinţă.

Pești: Vă veţi bucura de ajutorul unor oameni care vă stau la dispoziţie în proiectul pe care doriţi să îl demaraţi. Ei vă vor scuti de alergătura, efort şi bani. Este momentul să vă ocupaţi  şi de gospodărie, de familie, de planurile pe care mereu le-aţi pus pe locul doi.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: