AcasăHoroscopHoroscop săptămâna 14.02-20.02.2022

Horoscop săptămâna 14.02-20.02.2022

Berbec: Se anunță o săptămână reușită pentru toți nativii din această zodie, mai ales că vine după o perioadă destul de grea. Aceștia se fac remarcați atât pe plan profesional, cât și personal, iar toate decizile luate în această săptămână vor fi unele bune, care le vor adduce beneficii.

Taur: O să primiţi o sumă de bani pe care o aşteptaţi mai demult. Apar şi mai multe oferte de lucru, printre care una s-ar putea să fie în alt oraş. O să cântăriți bine înainte de a vă decide, însă fiți sigur pe instinctual vostru pentru că mereu v-a îndrumat bine.

Gemeni: Nativii acestei zodii își vor întâlni partenerul de viață și își vor face planuri pe termen lung. În sfârșit își vor găsi liniște, după o perioadă extrem de agitată. Se întrevăd reușite și în afaceri, așa că este cu siguranță una dintre cele mai norocoase zodii, în această săptămână.

Rac: Acordați o mai mare atenție propunerilor de afaceri, mai ales că partenerii se arată dezamăgiți de faptul că tratați cu prea puțină seriozitate problemele de muncă. Dacă nu vă veți reveni, veți pierde atât respectul lor cât și proiecte importante care vă vor aduce beneficii materiale.

Leu: Partenerul de cuplu s-ar putea să aibă ceva important să vă anunţe şi dorește să o facă într-un cadru mai intim. Surpriza vă va încânta și realizați că a venit momentul pentru planuri mai serioase.

Fecioară:  Există posibilitateasă să vă găsiţi ceva de lucru şi vi se sporească bugetul. Aveți și cheltuieli mai mari, așa că un buget mai mare nu v-ar strica. Colegii de serviciu nu vă privesc cu ochi buni, iar atmosfera nu este una prea plăcută.

Balanță: Ați depus mari eforturi pentru a ajunge la un echilibru în relaţia cu partenerul de cuplu  iar acum tot ce trebuie este să-l menţineţi. Pe plan profesional, nu este o perioadă liniștită, asta pentru că șefii v-au luat în vizor și vă analizează orice gest.

Scorpion: Este o săptămână propice pentru a vă descoperi o pasiune, un hobby care să vă detensioneze. Asta vă ajută să nu mai fiți mereu negativiști și să vedeți lucrurile cu alți ochi. Și în familie lucrurile devin mult mai bune și urmează să puneți la cale câteva ieșiri.

Săgetător: Veți primi o invitaţie să petreceți câteva zile la munte, să vă relaxaţi, pe care o veți onora, mai ales că a trecut ceva timp de când nu ați mai petrecut timp cu prietenii. Mare atenție și la sănătate, nu ar fi rău să vă faceți analizele.

 Capricorn: Urmează o perioadă în care vi se propun diverse colaborări. Pe unele le acceptați, mai ales că nu vă mai ajunge salariul pentru cheltuielile de zi cu zi. Mare atenție la cei care vă sunt aproape. Unii dintre ei nu vă sunt așa prieteni precum credeați.

Vărsător: În sfârșit, la serviciu vi se recunosc meritele şi vi se pregătește un post la care visați de mult timp. Asta vă va atrage multe antipatii, însă nu trebuie să le acordați atenția și să profitați de această oportunitate.

Pești: Puneți bazele unor proiecte noi, care vă vor aduce satisfacții, atât material, cât și pe plan personal. Lucrurile încep să funcționeze în relația de cuplu, deși a fost o perioadă grea pentru amândoi. Dați dovadă de maturitate și uitați toate lucrurile care v-au făcut rău până acum.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: