AcasăActualitateHoroscop săptămâna 11 – 17 Iulie 2022

Horoscop săptămâna 11 – 17 Iulie 2022

Berbec: Cu ce o să te întâlnești mult în această săptămână este ideea de a înota în amonte. Există obstacole împotriva ta, sau mai degrabă, lucruri puse în mișcare pe care nu le poți controla… dar trebuie să le faci faţă. Veți avea de-a face cu ideea de a nu obține ceea ce doriți așa cum doriți, cu toate acestea, în această săptămână veți vedea că puteți găsi modalități noi și ingenioase de a obține ceea ce aveți nevoie pentru a supraviețui și a prospera.

Taur:  Săptămâna aceasta vă aduce un accident norocos. Se pare că ești pe cale să primești ceva noroc, la propriu, ca de exemplu bani. Poate că nu ți-ai dat seama că ți se datorau bani sau s-ar putea să ai o promovare surpriză; în orice caz, vei fi beneficiarul unui plus financiar și acest lucru nu numai că îți va ușura mintea, dar îți va permite și să cumperi unele dintre lucrurile de care ai avut nevoie.

Gemeni: Vă puteți simți bine în ceea ce privește munca voastră în această săptămână, deoarece recunoașteți treaba grozavă pe care ați făcut-o. Te vei da înapoi și te vei odihni în timp ce privești peste tot ce ai creat. Aceasta este o săptămână de odihnă pentru tine, deși nu vei stagna. Pur și simplu nu vei lucra la toate lucrurile care au avut atât de mult succes în această săptămână. Este timpul tău pentru reflecție și auto-laudă. De ce să nu te vezi ca pe erou? Cu siguranță o meriți săptămâna asta.

Rac: În timpul săptămânii au loc multe schimburi și vei fi prima persoană care începe mișcarea. Te adresezi unui prieten și îl ajuți; el, la rândul lui, ajunge la altcineva cu capacitatea de a-l ajuta. Şi asa incepe. Pentru că te simți atât de generos și amabil în această săptămână, vei vedea că multe experiențe pozitive îți ies în cale. Veți vedea, de asemenea, profit în tărâmurile financiare. Este o săptămână bună pentru a investi și a primi sfaturi financiare.

Leu: Dacă există un lucru care devine evident pentru tine în această săptămână, este că te-ai cam săturat să cureți mizeria altora. Realizezi că ai devenit persoana de curățenie ţi asta te depășește. Tot ce știi acum este că oamenii din viața ta au început să profite de natura ta prietenoasă și, înainte de a-ți da seama, ai luat-o după ei și le-ai îngrijit ca și cum ar fi bebeluși. Odată ce îți dai seama de acest lucru, îi vei anunța că nu mai ești acolo pentru ei în acest sens.

Fecioară: S-ar putea să fii victima propriei tale speranțe false în această săptămână, deoarece poate ești puțin prea dornic să „sari direct” și s-ar putea să ajungi să afli că nu ești pregătit să faci asta, încă. Îți place ideea de a fi curajos și îndrăzneț, dar ești în realitate? Ai ceea ce este nevoie pentru a-ți susține cuvintele sau doar te minți pe tine însuți? Acestea sunt gândurile de care veți fi preocupați în această săptămână.

Balanță: Ești persoana la care se adresează prietenii și familia în această săptămână, pentru orice, de la sfaturi la bani. Ești o persoană de ajutor și nu te superi deloc dacă ți se cere să ajuți. Îți poți da seama dacă cineva profită de tine sau nu, așa că îți folosești discreția atunci când dai sfaturi. Ceea ce este bine de știut este că, cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult și ceea ce vei primi în această săptămână este încrederea în tine și cunoașterea că ești sănătos, bogat și înțelept.

Scorpion: Acesta ar putea fi un moment foarte jucăuș pentru tine, Scorpion, deoarece te simți copilăresc și puțin amețit în această săptămână. S-ar putea chiar să te bagi într-o mică problemă inofensivă, doar pentru că crezi că poți. Deși nu te gândești cu adevărat la alți oameni, nici nu ești tocmai egoist; alegi să fii singur pentru cea mai mare parte a timpului, dar există ceva în a fi singur care scoate la iveală micul diavol din tine. Savurați-l cât timp este cald.

Săgetător: Săptămâna aceasta va fi despre magie și spiritualitate. Pentru a te elibera de nebunia care pătrunde în viața ta, te vei retrage în locul tău fericit, iar acel loc poate include ritualuri și ateliere. Vrei să fii cu oameni cu minte spirituală și vei respinge căile lumii. Chiar acum, în această săptămână, ești concentrat pe munca interioară; lumea exterioară va fi acolo când te vei întoarce și știi asta.

Capricorn: În săptămâna care urmează este vorba despre dragoste și relație. Rolul tău specific pentru această săptămână este acela de „reparator”, deoarece vei veni ca un cavaler în armură strălucitoare pentru a repara inima cuiva care suferă. Ești apreciat pentru eforturile tale și asta începe o nouă călătorie pentru tine în ceea ce privește propria ta viață amoroasă.

Vărsător: Vei simți un mare sentiment de ușurare și încredere în tine în această săptămână, Vărsător, deoarece se pare că te-ai găsit în sfârșit în poziția de autoritate. Ai muncit din greu pentru a fi un expert în domeniul vostru, iar săptămâna aceasta vă va aduce laudele pentru care ați muncit atât de mult pentru a le obține. Nu ești influențat de lingușeli, ci onorat să fii recunoscut pentru expertiza ta sinceră.

Pești:  Săptămâna aceasta vă poate aduce o nouă perspectivă asupra a ceva ce are de-a face cu sănătatea și bunăstarea. Ești gata acum să schimbi ceva în viața ta; de fapt, simți că ai nevoie. Aceasta poate fi vorba despre un nou plan de dietă și exerciții fizice sau poate fi o practică spirituală. Această săptămână este una minunată pentru a aduce idei noi și pentru a citi lucrările marilor maeștri spirituali. Începeți săptămâna aceasta cu o rază fantastică de speranță.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: