AcasăHoroscopHoroscop săptămâna 07-13 Martie 2022

Horoscop săptămâna 07-13 Martie 2022

Berbec: Începeţi săptămâna cu o energie care pe mulţi deranjează. Cheful de muncă şi dorinţa de a demara proiecte noi, vă atrage antipatii din partea colegilor de muncă. Pe plan sentimental nu va fi o săptămână tocmai bună pentru că, faptul că alegeţi să staţi mai mult la serviciu, o va deranja pe persoana iubită şi veţi avea parte de câteva certuri urate.

Taur: Câteva discuţii în contradictoriu atât acasă, cât şi la birou, vă vor schimba buna dispoziţie ce o aveţi de ceva vreme. Primiţi veşti care vor fi pe placul vostru şi sunteţi puşi în ipostaza de a cântări vine ce vreţi să faceţi pe viitor. Sunt şanse să vă schimbaţi domiciliul sau chiar oraşul în care veţi locui.

Gemeni: Nu sunteţi văzut cu ochi buni în anturaj, asta şi pentru că mereu vă schimbaţi tabăra din care faceţi parte. Încercaţi să vă înţelegeţi bine cu toţi, mai ales că urmează pentru voi o perioadă grea din punct de vedere financiar şi nu ştiţi de cine aveţi nevoie să vă ajute.

Rac: Mereu v-aţi dorit să fiţi răsplătit pe măsura muncii voastre, însă niciodată nu a fost aşa. Veştile sunt bune pentru voi, şefii recunoscându-vă în sfârşit meritele şi capacitatea de care daţi dovadă. Pe plan sentimental aveţi parte de linişte şi iubire.

 Leu: Aveţi de depăşit câteva conflicte care sunt mai vechi şi abia acum ies la iveală. Cu această ocazie descoperiţi şi că cei pe care îi consideraţi prieteni, nu sunt chiar aşa. Odată ce veţi face ordine în viaţa voastră, veţi vedea şi că toate se vor aranja şi vă va merge din plin.

 Fecioară: Faceţi planuri pentru o vacanţă cu copiii. Le-aţi promis de mult şi abia acum reuşiţi să strângeţi banii necesari dar şi să puteţi pleca de la serviciu. Mare atenţie la starea de sănătate. Suprasolicitarea şi supărările din ultimul timp, îşi vor pune amprenta.

 Balanţă: Nu vă daţi niciodată înapoi de la provocări, nici de data aceasta nu o veţi face. Se anunţă un proiect important care vă va aduce beneficii materiale şi vă va schimba starea de spirit, care nu era prea bună în ultimul timp. Persoana iubită vă este alături şi vă motivează să mergeţi mai departe.

 Scorpion: Mereu aţi pus mare preţ pe cariera profesională. Vă doriţi să urcaţi pe scara social desi vi se pare tot mai greu să obţineţi ce vă doriţi. Nu vă descurajaţi şi munciţi pentru scopul vostru. Deşi va fi greu, veţi obţine ce v-aţi dorit iar atunci veţi uita cât de greu v-a fost.

Săgetător: Începeţi săptămâna preocupat de planuri de călătorii în străinătate. Mereu a intervenit câte ceva iar planuri nu au fost duse la bun sfârşit. De această data nimic nu vă va împiedica să plecaţi pentru o perioadă bună de timp. Meritaţi din plin după o perioadă extrem de grea.

 Capricorn: Săpămâna începe cu veşti legate de o moştenire. Totul vă ia prin surprindere mai ales că persoana care s-a gândit la voi, nu vă era atât de apropiată. Trebuie să gestionaţi bine situaţia şi să evitaţi să vă complice viaţa. Ascultaţi sfaturile prietenilor, ei vă vor binele.

Vărsător: Vă frământă tot mai mult aspectele financiare mai ales că staţi tot mai prost la acest capitol. Vă gândiţi să demaraţi mai multe proiecte în acelaşi timp dar nu este indicat pentru că veţi fi dezamăgit că nu vă iasă planurile aşa cum vă doriţi. E mai sigur un proiect şi bun.

Peşti: La locul de muncă vă loviţi de tot felul de situații pe care le depăşiţi cu nervi şi oboseală. Nici în familie situaţia nu este mai roz. Încercaţi să vă relaxaţi şi să trataţi lucrurile cu seriozitate şi optimism că toate se vor rezolva.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: