AcasăHoroscopHoroscop – săptămâna 07-13 februarie

Horoscop – săptămâna 07-13 februarie

Berbec: Vă confruntați cu problem financiare iar asta vă obligă să renunțați la niste planuri. Nu vă lăsați însă doborât de problem, dimpotrivă vă tranformă într-o persoană mult mai ambițioasă. Pe plan personal se anunță o perioadă bună, mai ales că aveți familia alături.

Taur: Vă confruntați cu dificultăți de comunicare, iar asta vă aduce multe neînțelegeri atât în familie, cât și la serviciu. Încercați să vă rezolvați problemele pentru că așteptând să se resolve de la sine, nu faceți altceva decât să le accentuați. Fiți mai îngăduitori cu persoana iubită.

Gemeni: Acordați o mai mare atenție problemelor de sănătate. Este indicat să vă faceți analizele, mai ales că a trecut ceva timp de când nu ați mai facut-o. Reduceți mai ales stresul și nu vă mai bateți capul cu probleme nesemnificative. Nativii gemeni necăsătoriți au toate șansele să își întâlnească perchea în ceastă perioadă.

Rac: Evitaţi, pe cât posibil, întâlnirile în interes profesional sau de afaceri. Se pare că nu este o perioadă propice pentru reușite iar riscul de neînţelegeri este mult mai mare decât de obicei. În zona sentimentală însă, astrele sunt darnice cu voi săptămâna aceasta.

Leu: Sunteți predispuşi către ceartă. Evitaţi conflictele cu colegii şi cu membrii familiei! În plan profesional, dați dovadă de pricepere și intuiție, așa ca nu este excus să semnați un contract care să vă aducă beneficii material pe viitor.

Fecioară: Încercați să petreceți mai mult timp cu familia. Problemele de la serviciu v-au acaparat atenția, iar familia se simte exclusă. Nu uitați să echilibrați însă situația, mai ales că, mereu persoanele iubite v-au susținut și v-au dat cele mai bune sfaturi.

Balanţă: Mare atenție la afacerile pe care intenționați să le demarați în această perioadă. Din dorința unor câștiguri rapide, nu conștientizați pericolul care vă paște. Mai bine așteptați mai mult și puneți bazele unor proiecte solide.

Scorpion: Vă simţiţi neglijat de persoana iubită iar asta vă impinge către o stare depresivă. Încercați să nu mai despicați firul în patru și bucurați-vă de lucrurile și persoanele care vă înconjoară. E un început de an mai dificil pentru voi dar încet-încet lucrurile se aranjează de la sine.

 Săgetător: Aveţi tendinţa de a fi excesiv de prudent şi atunci este posibil să rataţi o afacere bună. Nu mai acordați așa multă atenție lucrurilor minore pentru că asta vă poate afecta și relația de cuplu. Nu îndepărtați prietenii de voi, pentru că ei sunt cei care vă vor ajuta la greu.

Capricorn: După perioade mari în care atenția voastră a fost mereu îndreptată către partea profesională, a venit timpul pentru o pauză binemeritată. Vă faceți planuri pentru o vacanță cu familia iar asta vă adduce liniște și concentrarea de care aveți nevoie să vă duceți planurile la îndeplinire.

 Vărsător: Vă loviți de divergența de opinii cu persoana iubită. Iar asta vă captează toată atenția, așa că nici pe plan profesional nu aveți parte de prea mari reușite. Încercați să gestionați mai întâi problemele din cuplu iar asta vă va liniști atât de mult încât parcă toate se rezolvă de la sine.

Peşti: Aveţi mari şanse de succes în afaceri. Sunt șanse mari să încheiaţi un contract avantajos sau să beneficiați de o sursă de venituri nouă. Evitaţi însă discuţiile în contradictoriu. Asta vă poate afecta starea de spirit.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: