AcasăHoroscopHoroscop săptămâna 04 – 10 Aprilie 2022

Horoscop săptămâna 04 – 10 Aprilie 2022

Berbec: Începeți săptămâna apropiindu-vă de prieteni și construind relații puternice. Veţi cunoaşte oameni noi şi astfel veţi uita din probleme. Veţi realiza că de fapt vă faceţi griji inutile şi acesta este motivul pentru care nu vă ies planurile. De acum înainte distraţi-vă mai mult, relaxaţi-vă şi totul vine de la sine.

Taur:  Un eveniment recent a declanșat temeri și preocupări în viaţa voastră. Acest lucru vă schimbă total comportamentul faţă de cei dragi însă cântăriţi bine dacă se merită să vă preocupaţi atât pentru ceva ce nu ţine de voi. Mare atenţie şi la serviciu. Randamentul vostru pare grav afectat.

Gemeni: Gemenii au o perioadă extrem de bună din punct de vedere profesional. Nu ştiu cum faceţi dar adoraţi să fiţi înconjurat de oameni cu funcţii şi cu autoritate. Acest lucru vă ajută să reuşiţi, chiar dacă de multe ori săriţi rândul şi atrageţi astfel, multe antipatii.

 Rac: Racii au o perioadă delicată din punct de vedere sentimental. O relaţie care nu vă aducea nimic bun, se va rupe. Deşi ştiaţi şi voi că nu vă făcea bine, suferiţi totuşi. Vă va lua ceva timp să vă puneţi din nou pe picioare însă după un timp veţi întâlni persoana care să vă merite.

Leu: În prima săptămână a lunii aprilie Universul îți oferă posibilitatea să te linişteşti, să petreci mai mult timp cu tine și să realizezi cine ești şi ce îți dorești de la viitor. Este momentul să te reorientezi şi să faci schimbări majore în această primăvară.

Fecioară: Se anunţă o săptămână grea, cu mult de muncă la serviciu, cu nervi, cu certuri dar şi cu ceva problem de sănătate. Este momentul să te gândeşti mai mult la tine, să petreci mai mult cu persoana iubită şi să îţi faci planuri de vacanţă. Nu lăsa partea profesională să îţi acapareze toată viaţa.

Balanță: În această săptămână, reușești să-ți faci ordine în gânduri. Sunt zile bune pentru a-ți face planuri noi, mai ales că astrele par să ţină cu tine. A doua parte a săptămânii îți aduce multă agitaţie la serviciu. Fii însă prudent în decizile pe care le iei şi în aliaţii pe care îi alegi în proiectele tale.

Scorpion: O săptămână benefică din punct de vedere financiar. Sunt posibile câștiguri neplănuite iar asta vă va mulţumi peste măsură. Începând de Joi și până la finele săptămânii e rost de călătorie, de socializare şi de relaxare. Câştiguri pe toate planurile!

Săgetător: Te așteaptă schimbări majore în plan profesional, respectiv la locul de muncă. Apar posibilități deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă.  Mare atenţie la niste problem de sănătate mai vechi. Au lăsat urmări care vă supără şi aveţi nevoie de ajutor de specialitate.

Capricorn: Se pare că pentru tine devine din ce în ce mai greu să duci lucrurile la bun sfârşit. Trebuie să depui mari eforturi să te concentrezi. Deşi intențiile tale sunt mereu bune, modul în care acționezi lasă de dorit. Mai multă disciplină şi seriozitate!

Vărsător: Vărsătorii stau foarte bine la capitolul amoros. Se întrezăresc noutăți fie într-o relație sentimentală veche, fie se conturează una nouă, cu mari șanse de a se desfășura pe termen lung. Vă găsiţi liniştea după care trudiţi de atâta timp. Nu uitaţi însă de serviciu, aici lucrurile nu sunt prea roz.

Pești: Sfaturile familiei te ajută să depăşeşti momentele grele din viaţa ta. Deşi munceşti mult, rezultatele întârzie să apară. Nu te descuraja. Mereu după perioadele grele, vin şi vremuri bune. Aşa va fi şi în cazul tău. Important este să nu îţi piezi speranţa.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: