AcasăActualitateGeorge Simion, scandal și îmbrânceli la o televiziune naţională!

George Simion, scandal și îmbrânceli la o televiziune naţională!

Liderul AUR, George Simion, nu se dezice de scandaluri. De această dată a încercat să intre în sediul televiziunii Digi24, în timp ce ministrul Energiei Virgil Popescu se afla în direct, într-o emisiune.

Atunci când politicianul a fost oprit de paznicii postului, a început scandalul iar în imaginile postate live de Simion pe Facebook se vede cum se îmbrâncește cu angajații și țipă la ei.

George Simion a încercat să intre în sediul televiziunii cerând cu vehemenţă dreptul la replică după ce ministrul Energiei Virgil Popescu ar fi spus în cadrul emisiunii că AUR urmărește interesele Rusiei. „Dragi prieteni, la Digi24, în total dispreț față de legea audiovizualului, l-au chemat pe hoțul Virgil (n.r. Virgil Popescu, ministrul Energiei), dar pe noi nu ne-au chemat.”, spune acesta pe filmarea în direct de pe Facebook.

Cum era de aşteptat liderul AUR a fost oprit de angajații de pază ai clădirii. „Autorităţile statului sunt la dispoziţia Digi24. Aici e UM Digi24. E sediul SRI”, s-a arătat Simion nemulţumit.

După ce mai multe echipaje de poliţie au venit la faţa locului, George Simion a fost condus în afara curţii televiziunii. Președintele AUR a refuzat să asculte cerinţele oamenilor legii în primă fază, dorind să discute cu cineva din conducerea postului, dar după sosirea poliţiştilor a acceptat să iasă în stradă.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: