AcasăActualitateFurtuna s-a dezlănţuit în Capitală! Vezi ce pagube a făcut!

Furtuna s-a dezlănţuit în Capitală! Vezi ce pagube a făcut!

O furtună puternică, însoțită de grindină și ploaie torențială, s-a abătut sâmbătă după-amiază asupra Bucureștiului și a creat probleme mai ales în vestul Capitalei. Vântul a dărâmat mai mulți stâlpi cu semafoare, iar traficul este dat peste cap. Ruperea de nori a ținut câteva minute, timp suficient ca șoselele să se umple de apă și să se rupă copaci.

29 de copaci doborâţi şi alţii în pericol să cadă, 19 autoturisme avariate şi demisolul unei locuinţe inundat de ploaie este bilanţul furtunii de astăzi după-amiază din Bucureşti, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov.

Conform acestora, pe mai multe artere au existat copaci doborâţi pe carosabil, dar şi pe maşini (pe Şoseaua Alexandriei şi pe strada Romaniţei), iar pe alte străzi – arbori în pericol să cadă.

Totodată, de pe mai multe clădiri, ţigle, tablă sau alte material de construcţii riscau să se desprindă. Pe strada Intrarea Filmului, un acoperiş a fost parţial desprins de vânt, iar pe strada Humuleşti, demisolul unei locuinţe a fost inundat.

Pe Drumul Onisiei a căzut un stâlp, iar pe strada Bârgarilor s-a produs un scurtcircuit la un stâlp de iluminat.

Deşi furtuna aprodus foarte multe pagube material, nicio persoană nu a fost rănită.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: