AcasăActualitateEl nu este sufletul tău pereche dacă nu face aceste 8 lucruri!

El nu este sufletul tău pereche dacă nu face aceste 8 lucruri!

Se spune că sufletele pereche se completează. Dacă partenerul te iubește, simți și vezi în fiecare secundă, fiindcă îți dovedește prin fapte.

Dar ce este de făcut dacă jumătatea ta nu depune eforturi pentru ca totul între voi să meargă bine? Când implicarea nu este reciprocă, iubirea nu se stinge în orice moment.

Dacă partenerul tău nu face nimic din toate lucrurile enumerate mai jos, ar trebui să te gândești mai bine la viitorul relației voastre. Chiar este el bărbatul alături de care vrei să îți petreci restul vieții? S-ar putea să nu fie adevăratul tău suflet pereche.

Iată acțiunile sale care ar trebui să îți dea de gândit:

  1. Nu planifică întâlniri

Declarațiile de dragoste pe care ți le face sunt în zadar dacă nu te scoate niciodată în oraș. Preferă să marcați orice ocazie specială cu o cină acasă? Oare care este motivul? De ce nu te scoate și pe tine la restaurant măcar o dată? Există mai multe argumente posibile, dar toate variantele conduc spre o singură direcție: nu îi place să se afișeze cu tine. Ieșirile în doi nu ar trebui să lipsească din relația voastră.

  1. Nu îți dă mesaje înapoi

Nu depune mari eforturi pentru armonia interacțiunilor voastre și îți poți da seama rapid că așa este. Dacă îi trimiți mesaje și nu răspunde prea des sau aproape niciodată, există posibilitatea ca interesele sale să fie altele. Nu merită să aștepți un sms romantic de la un om care nu se obosește să îți scrie trei rânduri.

  1. Nu flirtează cu tine

Cine spune că flirtul este doar pentru începutul relației sau pentru faza care o precede? Ar trebui să existe permanent un schimb de priviri provocatoare. Dacă ele s-au pierdut pe drum, legătura voastră nu mai este la fel de intensă. Din păcate, va trebui să accepți că nu te mai vede la fel de atractivă și probabil și-a îndreptat atenția în altă parte.

  1. Nu te satisface în dormitor

La început era totul roz, iar acum nimic nu mai merge bine? În cazul în care jumătatea ta nu își mai dă silința să îți ofere plăcere în dormitor, problema este mai gravă decât ți-ai imaginat. O persoană care te iubește se va comporta mereu la fel cu tine și va fi întotdeauna la fel de atentă. Dacă se gândește doar la nevoile sale, nu merită dragostea ta.

  1. Nu economisește bani, mai ales când îi aveți la comun

Problemele financiare zdruncină destul de tare echilibrul unui cuplu. Nu este normal ca unul să facă risipă de bani, iar celălalt să muncească pentru amândoi. Dacă iubitul nu îți apreciază eforturile, ar fi cazul să reevaluezi relația pe care o aveți. Meriți apreciere, iar sufletul pereche ți-o va oferi la orice pas.

  1. Nu îți arată că ești importantă pentru el

Dacă dorințele și nevoile tale nu contează în ochii lui, nimic nu are sens pe mai departe. De ce ai rămâne lângă o persoană care nu te prețuiește și care îți minimizează importanța? Draga mea, să nu uiți niciodată cât valorezi și să nu lași niciun bărbat să îți ofere doar jumătăți de măsură!

  1. Nu încearcă să se înțeleagă cu prietenii tăi sau cu familia ta

Este normal să existe și tensiuni în cercul de prieteni sau în familie. Dar dacă așa-zisul tău suflet pereche nu încearcă să aplaneze conflictele, ceva nu este în regulă. În mod normal, ar trebui să îi tolereze de dragul tău, nu să pună paie pe foc și să ducă mai departe discuțiile aprinse.

  1. Nu face niciodată compromisuri

Dacă doar tu lași de la tine când apar probleme între voi, situația este limpede și ar trebui să îi dai voie să plece. Unde nu există echilibru, nici iubirea nu poate rezista. Chiar dacă la mijloc sunt încă sentimente curate, egoismul său va distruge și ultima fărâmă de înțelegere.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: