Despre noi

Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart. 

Ei bine...cum a început totul? Din dorinţa de a împărtăşi cu voi, cititoarele noastre, poveşti din vieţile noastre, trăiri şi sentimente, dorinţe şi vise, dezamăgiri şi traume. Toate vor “lua fiinţă” aici. Nu ne vom sfii să vă dezvăluim cele mai întunecate secrete ale noastre.
Pentru că ştim că fiecare dintre voi vă regăsiţi în astfel de poveşti şi fiecare dintre voi poate a simţit nevoia, măcar o data în viaţă, să îşi descarce sufletul cuiva. Noi suntem aici să vă arătăm că nu e un lucru urât să fim slabe, să obosim uneori, să plângem sau să ne dorim să fim singure. Iar dacă şi tu simţi că vrei ca povestea ta să fie cunoscută, aşterne-ţi rândurile şi trimite-le.

Suntem o comunitate de femei care se doreşte a fi din ce în ce mai mare….şi acesta este locul în care creăm, ne informăm, ne sfătuim, ne dezvoltăm….ANIROK!

caută în site

Pagină de facebook

abonează-te

Abonează-te și ramai la curent cu ultimele postări.

%d blogeri au apreciat: