AcasăActualitateDeclaraţie surprinzătoare a lui Donald Trump:”Dacă eu aş fi preşedinte, aș amenința...

Declaraţie surprinzătoare a lui Donald Trump:”Dacă eu aş fi preşedinte, aș amenința Rusia cu submarine nucleare!”

Deşi nu mai este preşedintele SUA, Donald Trump încă mai surprinde prin declaraţii. El nu poate sta deoparte nici în cazul războiului din Ucraina. Declaraţia sa se referă în special la ameninţarea lui Putin de a pune în alertă forţele nucleare.

„L-am ascultat în mod constant folosind cuvântul N, acesta este cuvântul N, și el îl folosește constant: cuvântul nuclear. Noi spunem: Oh, el este o putere nucleară. Dar noi suntem o putere nucleară mai mare. Avem cele mai mari submarine din lume, cele mai puternice mașini construite vreodată… Ar trebui să spui: Uite, dacă mai menționezi acel cuvânt încă o dată, vom trimite submarinele nucleare și vom merge înainte și înapoi, în sus și în jos pe coasta ta. Nu poți lăsa această tragedie să continue. Nu îi poți lăsa pe aceștia oameni să moară.” a spus Trump pentru Fox Business.

Nu se ştie dacă Trump glumea sau era serios în momentele când a făcut această declaraţie, dar el a continuat într-un mod şi mai surprinzător. El a mai spus că SUA ar trebui să pună steagul chinez pe avioanele F-22 și să „bombardeze rahatul din Rusia. Apoi să spună: China a făcut-o, noi nu am făcut-o, China a făcut-o, și apoi încep să se bată între ei și noi stăm pe spate și privim”.

Analiştii se întreabă cum ar fi gestionat Trump situaţia actuală dintre Ucraina şi Rusia mai ales că el niciodată nu s-a dat înapoi de la a porni un război. În conflictual său cu Coreea de Nord, o altă mare putere nucleară, Trump l-a ameninţat pe Kim Jong-un că are un buton nuclear „mult mai mare și mai puternic” și că va răspunde oricăror amenințări „cu foc și furie așa cum lumea nu a văzut niciodată”.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: