AcasăActualitateDecizie surpriză în cazul lui Sorin Oprescu!

Decizie surpriză în cazul lui Sorin Oprescu!

După nici două săptămâni petrecute în arest, fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost eliberat din penitenciar după ce a plătit cauţiunea. El nu are voie să plece din Grecia şi trebuie să se prezinte periodic la o secţie de Poliţie, aşa cum a stabilit o instanţă din Atena.

Se pare că decizia fostul primar al Capitalei de a fugi din România chiar înainte de a primi decizia instanţei a fost bine gândită. Autorităţile din Grecia nu sunt atât de aspre ca cele din România. Dovadă şi că Sorin Oprescu a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 5.000 de euro. El nu are voie să plece din Grecia şi trebuie să se prezinte de două ori pe lună la o secţie de Poliţie, a mai stabilit judecătorul elen.

La jumătatea lunii mai, Sorin Oprescu a fost condamnat în România la 10 ani şi 8 luni de închisoare, pentru fapte de corupţie, decizia fiind definitivă. Când au încercat să pună în aplicare mandatul de arestare, poliţiştii nu l-au găsit la domiciliul declarat pe fostul primar general, astfel că l-au dat în urmărire.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: