AcasăActualitateDecizie impresionantă a câștigătorilor Eurovision! Vezi ce intenţionează să facă cu trofeul...

Decizie impresionantă a câștigătorilor Eurovision! Vezi ce intenţionează să facă cu trofeul câştigat!

Orchestra Kalush, câştigătorii Eurovision de anul acesta, a anunțat că nu intenționează să-și păstreze trofeul câștigător şi că a decis să scoată la licitație trofeul Eurovision 2022. Trupa speră că suma va fi mare și va motiva oamenii să ajute Ucraina

Cel care a făcut anunţul este chiar solistul trupei, Oleh Psiuk, a anunțat intenția grupului de a scoate la licitație trofeul: “Intenționăm să ne scoatem trofeul la licitație și să donăm toți banii unei organizații caritabile care ajută Forțele Armate și Ucraina.”

Oleh a precizat că trupa nu este sigură cu privire la organizația caritabilă căreia îi vor dona fondurile colectate, dar consideră că acest lucru va fi benefic pentru Ucraina: “Mulți oameni donează deja din străinătate și poate că mulți și-ar dori. Acest lucru, în opinia noastră, îi va motiva să doneza şi să ajute ţara noastră. Credem că va fi benefic pentru Ucraina.”

Apelul acestuia nu s-a încheiat fără a le mulțumi din nou tuturor pentru sprijin:

“Aș dori să-mi exprim recunoștința tuturor celor care ne-au susținut. Acesta este un pas foarte important și o victorie pentru Ucraina acum. Mă bucur că am reușit să transmit o veste atât de bună, deoarece nu sunt atât de multe și văd deja cum i-a încurajat pe toți oamenii noștri.”

Orchestra Kalush a câștigat Eurovision Song Contest 2022 pentru Ucraina cu piesa „Stefania”.

De-a lungul timpului, Ucraina şi-a câştigat statutul de ţara cu cele mai mari câştiguri de la Eurovision Song Contest. Din 16 participări, Ucraina are:

Trei victorii: 2022 (Kalush Orchestra: „Stefania”), 2016 (Jamala: „1944”), 2004 (Ruslana: „Wild Dances”)

Două locuri 2: 2007 și 2008

Calificat în finală: 16 din 16 ori.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: