AcasăActualitateCuplul Mihai și Elwira Petre, într-o nouă emisiune!

Cuplul Mihai și Elwira Petre, într-o nouă emisiune!

După ce au câștigat simpatia telespectatorilor în emisiunea Asia Express, sezonul 4, ai căror câștigători au fost, Mihai și Elwira Petre vor reveni pe micile ecrane. De această dată nu în calitate de concurenți, ci ca jurați în noua emisiune difuzată de Antena 1, ”Dancing On Ice: Vis în doi”. Ei vor juriza alături de Simona Pungă, antrenor al secției de patinaj artistic de la CSM Corona Brașov și Cornel Gheorghe, fost patinator artistic și actual antrenor de patinaj.

Emisiunea va debuta în data de 5 martie de la ora 20:00, iar telespectatorii îi vor putea vedea în postura de dansatori pe gheață pe: Iulia Albu, Oase, Cosmin Natanticu, Ruby, Carmen Grebenișan, Sore, Jean Gavril, Cătălin Cazacu sau cunoscutul chef Nicolai Tand. Vedetele vor concura alături de patinatori profesioniști pentru îndeplinirea unor dorințe aparte.

Cuplul Mihai și Ewira Petre a câștigat inimile românilor în ultima emisiune în care au concurat, Asia Express. Deși Mihai Petre a mai participat și la alte emisiuni acesta nu a atras simpatia telespectatorilor așa cum a făcut-o alături de soția sa.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: