AcasăHoroscopCum să-ți găsești perechea perfectă, în funcție de zodie!

Cum să-ți găsești perechea perfectă, în funcție de zodie!

Berbec:

Berbecul este unul dintre semnele de foc ale zodiacului. Întâlnirea cu un Berbec nu este pentru cei slabi de inimă, datorită naturii lor energice, pasionale și uneori înflăcărate. O relaţie între Berbec și Balanță poate fi o posibilitate, deoarece acești doi își pot echilibra natura celuilalt și se pot completa reciproc. Împreună, un Berbec și o Balanță sunt un duo pasionat. Gemenii sunt, de asemenea, o potrivire bună pentru un Berbec, deoarece ambele zodii pot fi compatibile în cee ace priveşte ambiția și determinarea. Semne de foc, cum ar fi un Leu sau Săgetător, îl vor găsi pe Berbec un potențial partener atractiv, iar aceste semne nu vor avea nicio problemă să țină pasul cu ei. Leii în special vor avea o atracție puternică pentru un Berbec și aceste două zodii au multe în comun, creând o legătură emoțională caldă și pasională.

Taur:

Taurul este un semn de pământ guvernat de Venus. Persoanele din această zodie sunt cunoscuți pentru modul lor de „mănâncă, bea și fii vesel” asupra vieții. Ei sunt romantici, afișând o natură senzuală în relațiile amoroase și, atunci când sunt parteneri, pot fi incredibil de loiali. Ei pot fi încăpățânați și au incapacitatea de a ierta. Cele mai compatibile semne pentru Taur sunt Racul sau Fecioara, deși un Scorpion poate fi, de asemenea, o potrivire interesantă. Toate aceste semne sunt în mod natural în largul lor unele cu altele, oferind calități complementare care se echilibrează reciproc. Un Taur poate găsi perechea în Rac, ambele semne împărtășind nevoia securitate și confort.

Gemeni:

Gemenii sunt un semn de aer, condus de Mercur. Întâlnirea cu o persoană din acest semn zodiacal poate fi o experiență cu adevărat unică. Simbolul gemenilor reprezintă natura duală a Gemenilor, manifestându-se adesea în două laturi distincte ale personalității lor. Gemenii sunt inteligenți, curioși, adaptabili și sunt fluturii sociali ai zodiacului. Într-o pereche, au nevoie de stimulare constantă și vor găsi pereche în semnle de aer cum ar fi Balanța și Vărsătorul. Nu este exclus ca Gemenii să se îndragosteste de farmecul altor zodii de foc precum Berbecul, Săgetatorul sau Leul. Leii pot fi un partener de viață fantastic pentru un Gemeni, cele două zodii având multiple asemănări, cum ar fi pasiunea și dragostea lor de a fi sociabili.

Rac:

Racul este un semn de apă, guvernat de lună. Racii sunt sensibili, intuitivi și grijulii, cunoscuți pentru intuiția și abilitățile lor. Acestora le place să ascundă adesea sub carapace sau să se retragă în spațiul lor sigur de acasă. Un alt semn de apă (Scorpion sau Pești) poate fi o potrivire grozavă pentru un Rac, cunoscut fiind faptul că au capacitatea de a se înțelege unul pe celălalt, chiar și la nivel non-verbal. Un Capricorn poate face o pereche grozavă cu un Rac, ambele zodii bucurându-se de a construi o viață și o casă împreună.

Leu:

Leii sunt un alt semn de foc, guvernat de soare. Deseori cunoscuți ca fiind dramatici, sunt, de asemenea, fermecători, extravaganți și pasionați (și uneori egoiști și mândri). Leii au capacitatea de a atrage atenția asupra lor (fie într-un mod evident sau subtil) și îi vor atrage pe alții cu carisma lor magnetică. Semnele de foc ale Berbecului, Săgetătorului sau chiar ale altui Leu vor fi destul de compatibile cu Leii, totuși cel mai bine se potriveşte cu semnele de aer, Balanța, Gemeni și Vărsător. Gemenii ar putea fi perechea perfectă pentru un Leu, ambele zodii bucurându-se să cunoască oameni noi, să exploreze lumea și să țină pasul cu latura socială a vieții.

Fecioară:

Fecioarele sunt semne de pământ, guvernate de Mercur. Cunoscuți pentru inteligenţa lor, ei procesează mereu informații și preferă să vadă lumea într-un mod logic și rațional. Le place să facă lucrurile ca la carte, fac liste și sunt sistematici în abordarea vieții. În dragoste, ei se potrivesc cu ușurință cu multe dintre semnele zodiacale datorită naturii lor incredibil de grijulii, asemănându-se foarte mult cu semne de pământ ca Taur și Capricorn. Totuși, cea mai bună pereche pentru o Fecioară este zodia Pești. Fecioara și Peștii sunt semne opuse și atracția lor este foarte puternică, ambele zodii împărtășind o înțelegere reciprocă intensă.

Balanță:

Balanța este un semn de aer, guvernat de Venus. Sunt fermecători, amabili și sociabili. Simbolul lor reprezentat de cântar spune multe despre o Balanță a cărei natură este adesea atrasă să vadă ambele părți ale lucrurilor, să caute echilibrul și compromisul. Berbecul este un meci interesant pentru Balanțe, creând adesea contrabalansări convingătoare. Poate duce la o relație de dragoste-ura, deoarece unii ar putea spune că cei doi au agende opuse (unul își dorește armonie, iar celălalt se delectează să stârnească lucrurile), dar atunci când este echilibrată, o relație Balanță-Berbec poate face un duo puternic.

Scorpion:

Scorpionul este un semn de apă, guvernat de Pluto și Marte. Cu o cantitate incredibilă de intuiție, Scorpionii sunt capabili să-și manifeste obiectivele și să-și abordeze pasiunile cu dăruire necruțătoare. Ei pot fi intenşi, pasionați, curajoși și fără teamă să-și urmeze propria lor cale, indiferent de ceea ce cred alții. Semne de apă Racul și Peștii tind să îmbrățișeze energia Scorpionului şi ar putea fi combatabili prin inteligența emoțională comună și natura intuitivă. Un Scorpion își poate găsi sufletul pereche într-un Pești, conectându-se într-un mod puternic pe frontul intimității fizice dar şi la nivel emoțional.

Săgetător:

Săgetătorul este simbolizat de arcaș, un semn de foc care este condus de Jupiter. Întotdeauna pregătiți pentru o aventură, Săgetătorii sunt filosofi ai naturii, savanți și exploratori. Iubitori de libertate, săgetătorilor le place să fie singuri. Semnele de foc similare ale Berbecului și Leului pot completa un Săgetător, cu toate acestea, semnul opus Gemenii este, de asemenea, o potrivire grozavă. Atât Gemenii, cât și Săgetătorii au naturi neliniștite și cred că trăiesc viața la maxim. Se vor bucura să exploreze lumea împreună și pot ține cu ușurință pasul cu natura energetică a celuilalt.

Capricorn:

Capricornii sunt semne de pământ, guvernate de Saturn. Muncitori, maturi, ambițioși, motivați și practici, Capricornii aspiră să creeze baze solide pentru viața lor, fie că este vorba despre carieră, casă sau parteneriate romantice. Ei au în natural or abilitatea de a munci din greu, de a juca din greu, deseori îi încurcă pe cei din jurul lor. Semnele de pământ Taur și Fecioară pot fi o potrivire excelentă pentru un Capricorn, fiecare semn oferind stabilitatea de bază pe care toate semnele de pământ o tânjesc. Capricornii își pot găsi un adevărat suflet pereche într-un Rac și, deși este semnul lor opus, ei vor împărtăși o viziune mai tradițională asupra romantismului, construind o viață sigură împreună.

Vărsător:

Vărsătorul este un semn de aer, guvernat de Uranus. Progresiști, originali și independenți, Vărsătorii sunt atât de individualişti încât de multe ori nu există doi Vărsători la fel. Leii sunt adesea atrași de un Vărsător care este semnul opus din zodia lor, ceea ce face o potrivire unică care poate merge în orice direcție. Gemenii și Balanța pot găsi o potrivire grozavă într-un Vărsător, împărtășind dragostea pentru independență, libertate și liberă gândire, aventură și intelect. Totuși, Săgetătorul este cel care poate câștiga inima unui Vărsător, făcând o potrivire excelentă, deoarece ambii sunt dedicați independenței, libertății și creșterii.

Pești:

Pestii sunt un semn de apă, guvernat de Jupiter şi Neptun. Sunt cunoscuți pentru inteligența lor emoțională, dispoziția dulce și tendințele clarvăzătoare. Un Pește poate capta cu ușurință energia, aura și expresia nonverbală a unei persoane. Un Pește are o personalitate complexă, dar poate fi partener grozav datorită naturii lor empatice și generoase. Semne de apă similare, Racul și Scorpionul fac potriviri grozave cu un Pește, aceste semne de apă înțelegându-se în mod intuitiv. Scorpionul pot fi un adevărat suflet pereche pentru un Pește, acești doi se atrag unul pe celălalt ca niște magneți și pot găsi unul în celălalt pe cineva pe care se pot baza.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: