AcasăActualitateCulori de vară care încălzesc iarna!

Culori de vară care încălzesc iarna!

Ne-am obişnuit ca odată cu venirea sezonului rece, ca ploaia, lapoviţa, gerul şi zăpada, să ne facă să ne îndreptăm atenţia către haine mai închise la culoare. E adevărat că nici starea noastră de spirit nu este tocmai la cele mai înalte cote, însă, dacă un buchet de flori colorate ne poate aduce zâmbete şi ne poate lumina chiar şi cele mai întunecate stări, atunci de ce să nu optăm si pentru haine viu colorate, chiar şi în plină iarnă. Cum nu există o poliţie a modei, atunci putem face orice.

Şi ne putem declara chiar în avantaj. Să vă explic de ce. În timp ce în jurul nostru se perindă doamne îmbrăcate în culori închise parcă în directă concordanţă cu starea lor de spirit, noi putem străluci în culori estivale precum galben, roz, roşu, verde sau portocaliu. Şi uite aşa o ţinută banală, se poate transforma într-una demnă de catwalk. Nu mai pui nici faptul că o astfel de ţinută vine la pachet şi cu avantajul că îţi oferă luminozitate feţei şi face să dispară ca prin minune acele cearcăne care îţi dau bătăi de cap.

Dacă totuşi te numeri printre femeile nu tocmai îndrăzneţe dar care totuşi ar opta pentru o pată de culoare, află că sunt câteva combinaţii de culori pe care dacă le alegi, nu dai greş niciodată.

  • Maro și roșu
  • Lila și maro
  • Muștar și portocaliu
  • Verde și maro
  • Albastru și mov
  • Vișiniu și albastru

Poate că un look 100% negru este extrem de elegant şi rafinat. Însă când vrem să fim feminine şi stilate, fără doar şi poate, optăm pentru alb. Este un pic cam dificil să purtăm alb în sezonul rece, însă în combinaţii cromatice apropiate precum crem, bej, roz prudat, rezultatul este unul plăcut ochiului dar şi stării sufleteşti.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: