AcasăActualitateCristiano Ronaldo trăieşte cel mai greu moment din viaţa lui!

Cristiano Ronaldo trăieşte cel mai greu moment din viaţa lui!

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez, partenera sa de viaţă, se confruntă cu momente pline de tristeţe după ce fiul lor a murit la naştere. Cuplul aștepta gemeni, iar în urma unor complicaţii, medicii nu au putut să o salveze decât pe fiica acestora. După tragicul eveniment, cei doi au emis un omagiu emoționant pe Instagram.

“Cu cea mai profundă tristeţe anunţăm moartea băieţelului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi orice părinte. Doar naşterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puţină speranţă şi fericire. Vrem să mulţumim medicilor şi asistentelor medicale pentru grijă şi susţinere. Suntem devastaţi de această pierdere şi solicităm intimitate în aceste momente dificile.” a postat faimosul fotbalist pe pagina sa de Instagram.

Cristiano și Georgina au anunțat că așteaptă gemeni în octombrie 2021. Cristiano mai are încă patru copii, trei dintre ei fiind născuţi de o mamă surogat şi fiica celor doi, în vârstă de 3 ani pe nume Alana Martina. Primul său fiu, Cristiano Ronaldo Jr, în vârstă de 11 ani, poreclit Cristianinho, care înseamnă „micul Cristiano”.

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: