AcasăActualitateClipe de coșmar pentru un cunoscut influencer din România!

Clipe de coșmar pentru un cunoscut influencer din România!

Ioana Grama, cunoscută în mediul online drept unul dintre cei mai activi și iubiți influencer din România a trecut prin momente de coșmar la Paris. Acesteia i s-a furat telefonul în plină stradă. În story-urile postate de Ioana pe Instagram, vedeta povestește întreaga scena: „Totul s-a întâmplat în timp ce îmi filmam o prietenă. Aveam telefonul în buzunarul de la palton și efectiv mi-a dispărut în câteva secunde. Era un telefon destul de scump, undeva la 1600 de euro. Niciunul dintre prietenii care ne însoțeau nu au văzut nimic. Am fost în stare de șoc.”

Vedeta a fost nevoită să își achiziționeze cât mai repede un alt telefon, mai ales că, într-un fel acesta este job-ul său, iar urmăritorii așteptau postările ei.

Se pare ca nu este prima întâmplare de acest gen prin care a trecut Ioana Grama la Paris. În urmă cu câțiva ani i-a fost furat portofelul cu bani, carduri și acte. Ori vedeta are un foarte mare ghinion atunci când vizitează Franța, ori nu este prea atentă, iar hoții sesizează ușor astfel de „victime”. Ioana Grama se află pentru câteva zile în Paris unde participă la o lansare de produse Sephora. Ea este însoțită de mai mulți influenceri.

Vedeta este cunoscută în mediul online de mai bine de 10 ani și este printre cele mai bine plătite persoane din aceasta breaslă. Ea promovează produsele mai multor branduri și se pare că a câștigat extrem de mulți bani din asta. De curând a lansat și o colecție de haine care îi poartă numele.

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: