Cu siguranţă nu e om care să nu fi gustat măcar o dată ciocolată Snickers şi să nu se fi lins pe degete. Cum gospodinele sunt creative, au reinterpretat ciocolata şi au descoperit astfel o reţetă de zile mari.
Se foloseşte o tavă de tort de 20 de centimetri. Primul pas, se face baza din biscuiţi astfel:
- 400 g biscuiţi
- 10 g cacao
- 150 g unt topit
Se mărunţesc biscuiţii, se adaugă cacao şi apoi untul. Se amestecă bine şi se pune compoziţia în tavă, distribuindu-se uniform pe toate părţile.
Ingrediente pentru cremă:
- 500 g cremă de brânză Philadelphia
- 150 ml smântână pentru frişcă 33% grăsime
- 2 ouă
Se pun într-un bol toate îngredientele. Amestecăm bine şi turnăm apoi peste baza de biscuiţi. Se introduce la cuptorul încălzit la 130 de grade pentru o oră. După ce se scoate de la cuptor se pune deasupra 150-200 g alune fără sare, prăjite.
Incrediente toping:
- 115 g zahăr
- 50 g unt
- 80 ml smântână pentru frişcă(încălzită)
Se pune zahărul la topit la foc mediu, amestecăm în el non-stop, adăungăm untul şi smântâna. Amestecăm bine apoi turnăm peste alunele prăjite. Se dă la frigider pentru câteva ore.