AcasăActualitateCeline Dion acuză probleme mari de sănătate. Vezi cu ce simptome se...

Celine Dion acuză probleme mari de sănătate. Vezi cu ce simptome se confruntă vedeta!

Îndrăgita vedetă pop Celine Dion se confruntă cu probleme mari de sănătate. Acesta este și motivul pentru care și-a anulat concertele din ultima perioadă. Fanii vedetei s-au îngrijorat imediat, mai ales că, încă de anul trecut vedeta și-a rărit aparițiile publice iar faptul că a slăbit foarte mult, a ridicat semne și mai mari de întrebare.

Încă din luna octombrie a anului trecut, Celine Dion și-a anulat primul spectacol de la Las Vegas, dezvăluind presei că totul se datorează problemelor de sănătate, fără a da prea multe detalii. Acum însă, fanii erau dornici să o vadă în turneul său Courage World Tour, din America de Nord, însă organizatorii au făcut anunțul neașteptat. Au anulat toate cele 16 spectacole pe care artista trebuia să le susțină. ”Speram cu adevărat că voi fi bine ca să pot susține spectacolele, dar presupun că trebuie doar să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi-l prescriu medicii”, a spus ea.

Potrivit primului anunț din octombrie, vedeta se confrunta cu „spasme musculare severe și persistente”. Deși vedeta a crezut atunci că este un episod trecător, iată că problemele de sănătate sunt mai serioase decât se credea inițial, spasmele putând fi un simptom al mai multor afecțiuni grave. Medicii spun că spasmele musculare pot fi atribuite afecțiunii numite distonie. Toți cei care se confruntă cu această boală, acuză spasme musculare necontrolate și uneori dureroase. Distonia este uneori un indiciu al unor afecțiuni mai severe, cum ar fi boala Parkinson. Unul dintre principalele tratamente pentru distonie este stimularea creierului prin implantarea unor electrozi în creier care produc impulsuri electrice. Există însă și medicamente care ajută relaxarea mușchilor, cum ar fi toxina botulinică care este injectată în mușchii afectați.

 

 

anirokhttps://www.anirok.ro
Cum scriitorilor le este greu să îşi facă autobiografia, aşa şi nouă, ni se blochează, parcă, tastatura când trebuie să vorbim despre noi. Deşi în cazul articolelor cuvintele parcă vin de la sine, atunci când trebuie să ne descriem pe noi, parcă avem nevoie de un restart.

Articole asemănătoare

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

caută în site

Pagină de facebook

nu uita să citești

%d blogeri au apreciat: